PREGLEDANO Zahtev za Unban | №388

Status
Not open for further replies.
D

Doske Panic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nemanja Nenadovic
- Razlog kazne
Cheat/Skripta (Pc check)
- Datum i vreme kazne
00:10
- Kratak opis situacije
Pozvali su me na pc check na discordu gde sam i usao odradili su ppc check nasli su mi cheat zvani TZX i macro za speed boost i glitchroll.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/m9pPz4Q
Tzx je placeni cheat koji se koristi samo za FiveM i ne moze se koristiti na RAGE platformi ljudi koji su mi radili pc check mogli su da uoce da te skripte za macro i taj cheat nisu paljeni vec mesecima,a ni od up-a BMRP gde to nije ni korisceno svaki klip ubijenog igraca klipam i mogu u svaki momenat da pokazem na zahtev administracije smatram da je ovo preuvelicavanje da se dobija perma ban za nesto sto nije vezano za RAGE platformu. Od opena igram clean i ja vas molim posto mi je prvi ban da mi date jos jednu sansu.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Noks Smith | noxsm

Molim te izjasni se povodom pronalazenja Cheata

Noks Smith | noxsm

Noks Smith | noxsm

Dr.Mr.
Igrač
Reaction score:11
Pozdrav

Tokom PC checka na računaru pronađen je cheat (TZX) kao i macro skripte za speed boost i glitch roll.
Pravila servera su jasna i nedvosmislena: posedovanje i instalirani cheat alati i skripte, bez obzira da li su trenutno aktivni ili za koju platformu su namenjeni, predstavljaju kršenje pravila.

RAGE:MP administracija ne ulazi u procenu da li je cheat “korišćen”, kada je poslednji put pokretan ili za koji mod je prvobitno namenjen. Sama činjenica da se nalazio na računaru u trenutku provere dovoljna je za izricanje kazne.

Takođe, macro skripte koje utiču na kretanje i mehanike igre nisu dozvoljene ni u jednom obliku, jer daju nepravednu prednost.
Prekršeno je pravilo servera 1.2. Svako korištenje softverskih dodataka koji će vam dati prednost u odnosu na druge igrače rezultirat će kaznom [Perma Ban]

D

Doske Panic

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav Tokom PC checka na računaru pronađen je cheat (TZX) kao i macro skripte za speed boost i glitch roll. Pravila servera su jasna i nedvosmislena: posedovanje i instalirani cheat alati i skripte, bez obzira da li su trenutno aktivni ili za koju platformu su namenjeni, predstavljaju kršenje pravila. RAGE:MP administracija ne ulazi u procenu da li je cheat “korišćen”, kada je poslednji put pokretan ili za koji mod je prvobitno namenjen. Sama činjenica da se nalazio na računaru u trenutku provere dovoljna je za izricanje kazne. Takođe, macro skripte koje utiču na kretanje i mehanike igre nisu dozvoljene ni u jednom obliku, jer daju nepravednu prednost. Prekršeno je pravilo servera 1.2. Svako korištenje softverskih dodataka koji će vam dati prednost u odnosu na druge igrače rezultirat će kaznom [Perma Ban]
Pozdrav Tokom PC checka na računaru pronađen je cheat (TZX) kao i macro skripte za speed boost i glitch roll. Pravila servera su jasna i nedvosmislena: posedovanje i instalirani cheat alati i skripte, bez obzira da li su trenutno aktivni ili za koju platformu su namenjeni, predstavljaju kršenje pravila. RAGE:MP administracija ne ulazi u procenu da li je cheat “korišćen”, kada je poslednji put pokretan ili za koji mod je prvobitno namenjen. Sama činjenica da se nalazio na računaru u trenutku provere dovoljna je za izricanje kazne. Takođe, macro skripte koje utiču na kretanje i mehanike igre nisu dozvoljene ni u jednom obliku, jer daju nepravednu prednost. Prekršeno je pravilo servera 1.2. Svako korištenje softverskih dodataka koji će vam dati prednost u odnosu na druge igrače rezultirat će kaznom [Perma Ban]

D

Doske Panic

Gost Prestolnice
Igrač
Izvinjavam se na poruci sto sma reply

Hteo sam da kažem da mi je jako zao sto sam imao TZX kao i macro skripte
I da nisam stavrno imao nameru da ih koristim na BMRP serveru sto i nisam . Pre ovoga sam igrao fivem gde možete i sami da zaključite da sam čitovao sa TZX I makro skriptama.
A na BMRP serveru sam od početka bio čist i nisam koristio bilo kakva dodatna pomagala i nedozvoljena sredstva. Bas mi je krivo sto sam dobio ban i hteo bi da vas zamolim da mi date još jednu šansu da ako me unbanate i nakon toga bilo kad uradite PC check nećete naći bilo šta sto ste sad našli posto sad znam da ne smem da imam nešto sto je za drugu platformu.

Hvala unapred.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Noks Smith | noxsm

Konacna odluka?

Noks Smith | noxsm

Noks Smith | noxsm

Dr.Mr.
Igrač
Reaction score:11
Da je imao samo skripte dobio bi odredjenu kaznu ali ne i perma ban.
Posto je imao citove ban ostaje.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom