PREGLEDANO Zahtev za Unban | №392

Status
Not open for further replies.
M

Mladen Corleone

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Koks Smith
- Razlog kazne
1.5.2-osnovna pravila legalnih organizacija
- Datum i vreme kazne
15.12.2025 vreme 23:43 trajanje bana 14 dana
- Kratak opis situacije
Skinuo sam duznost istrazitelja i pokusao sam da kidnapujem osobu koja je klevetila mog kolegu da je korumpiran.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/9UvrA7L
Da vam objasnim sinocnu situaciju ovako ja sam nov na serveru igram 3 dana i imam druga i on me zaposlio u vladu i bio sam istrazitelj a on javni tuzilac i ovako bili smo tu u ekipi nas 4 druga i imali smo jako dobar rp jer je ovog naseg druga (javnog tuzitelja) jedan lik po imenu nikolaj cinkao i mi smo hteli da mu pripretimo da kao zaboravi sve itd. Medjutim sta se desava dalje mi nismo znali da ukoliko imamo drzavni posao ne mozemo da radimo nista kriminalno ili u tom fazonu ja licno sam mislio da kada odjavim duznost mogu da promenim odecu stavim masku itd i da idemo da ga kidnapujemo e sad desava se dalje da se jedan drug pravio da hoce da se zaposli kod njega i da ga namesti da dodje na dogovoreno mesto mi smo pokusali da ga kidnapujemo medjutim nesvesno smo pravili greske u nasem rp-u dosao je admin i rekao nam da smo prekrsili dosta pravila i da se razilazimo da se ne nastavlja rp. Nakon 5minuta smo sva cetvorica bringovani kod 3 admina i rekli nam i objasnili sta smo trebali da uradimo i sta smo pogresili mi smo to shvatili izvinili se i dobili smo svi po jedan warning e sad to se sve desilo sinoc. Danas sam bukvalno ceo dan proveo u casinu i u ribolovu posto ne mogu nista drugo jer imam warning i kao sto vidite na snimku od jednom sam samo banovan kod druga na share screen sam video da smo banovani ja i jos 2 druga razlog je criminalna grupa koks tako nesto nisam stigao lepo da vidim. Ja vas molim da mi sklonite ban tj da me unbanate zato sto stvarno nismo znali i lepo smo sve popricali s adminima necemo ponoviti vec smo kupili org i samo smo cekali da prodje warning i da krenemo u akciju ali ovaj put na kriminalnom putu. Mislim da sam dobio prestrogu kaznu (warning,ban 14 dana). Ne trazim ja sad da budem odma unban samo da razmislite bar da smanjite kaznu ja shvatan da sam pogresio ali nisam znao stvarno kazem opet 3. dan mi je na ovom serveru.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odobren i kazna je smanjena na 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom