PREGLEDANO Zahtev za Unban | №396

Status
Not open for further replies.
OTTO1234

OTTO1234

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
cheat ( nisam citovao)
- Datum i vreme kazne
23.10.2025 22:11
- Kratak opis situacije
dobio sam ban za cheat bez pc cheka i bez razloga
- Screenshot kazne
https://imgur.com/undefined
Poštovana BMRP administracijo,

želim da se iskreno i mnogo izvinim zbog situacije u kojoj sam se našao. Dobio sam ban zbog cheata, ali želim da naglasim da nisam koristio nikakve cheatove niti nedozvoljene programe.

Razumem vašu odluku i pravila servera i zato u potpunosti pristajem na PC check, kao i na money wipe, samo da bih dobio priliku da se vratim na server.

BMRP mi zaista mnogo znači – nemam šta drugo da igram, a na serveru me čekaju drugari sa kojima svakodnevno igram i RP-ujem. Žao mi je ako sam na bilo koji način doveo administraciju u zabludu ili napravio problem.

Molim vas da razmotrite moju žalbu i date mi još jednu šansu. Obećavam da se ovakva situacija nikada neće ponoviti i da ću poštovati sva pravila servera.

Hvala vam puno na vremenu i razumevanju.

L

Leonskib

Početnik
Igrač
Reaction score:0
ovaj momak mi je u dosta trenutaka pomogao u mom generalnom zivotu, a i u roleplayu. Vrlo je castan i posten covek a pre svega cestit, nebi ni mrava zgazio a k'amoli koristio softvere za varanje ili bilo kakve prednosti u igrici Grand Theft Auto V ili RAGEMP serverima. Po ovome mislim da je skroz korektno dati mu skidanje zabrane i dopustiti da ucestvuje u roleplayu.

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija

Vas zahtev je odobren.

Napomena: Bicete kontaktirani od strane administracije nakon unban-a.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom