Vladada
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Aleksandar Stosic
- - Razlog kazne
- clan 78.68?
- - Datum i vreme kazne
- 20.12.2025
- - Kratak opis situacije
- Hapsenje,izivljavanje
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/nSWrjAe
Poštovani, pišem žalbu na 24h jail i kačim je na unban stranicu jer na forumu nisam uspeo da pronađem poseban deo za vađenje iz zatvora, ako postoji odgovarajuća sekcija slobodno premestite temu. Želim da objasnim situaciju onako kako se stvarno desila jer smatram da kazna nije doneta na osnovu celog konteksta. Pre nekoliko dana imao sam dobar i korektan RP sa policajcem u ulozi inspektora, sarađivao sam kao doušnik, dao informacije i nakon toga bio pušten, sve je bilo normalno. Kasnije, kada je uhapšen moj prijatelj, dobrovoljno dolazim u policiju da pokušam da pomognem, pravim grešku i imam ilegalne supstance kod sebe, to ne sporim, sve mi je oduzeto i ponovo sarađujem. Rečeno mi je da će tužilac uzeti saradnju u obzir, ali uprkos tome i ja i prijatelj dobijamo po sat vremena zatvora što sam bez problema odležao. Nakon izlaska iz zatvora vraćam se u policiju samo da RP-jem dobijem objašnjenje kazne, greškom ulazim u zabranjenu prostoriju bez ikakvog upozorenja ili pitanja i tada bivam zadržan. Od tog momenta sam skoro dva sata držan u policijskoj ćeliji bez ikakve odluke, nisam tražio advokata, nisam pravio novi prekršaj, više puta sam tražio da me ili puste ili pošalju u zatvor. Za to vreme tužilac i jedan policajac ostaju u prostoriji, bez rešavanja situacije, uz provociranje i omalovažavanje, i imam utisak da sam namerno zadržavan i čekan da izgubim živce kako bi se moja reakcija iskoristila za što dužu kaznu. Nakon skoro dva sata takvog ponašanja sam izgubio živce i reagovao vređanjem i pretnjama, svestan sam da to nije ispravno i za to preuzimam odgovornost, ali smatram da je bitno naglasiti da do toga ne bi došlo da nisam bio namerno zadržavan i provociran. Na osnovu tog jednog momenta reakcije dobijam 24h jail, dok se ceo tok situacije ignoriše. Smatram da je kazna neproporcionalna i da je doneta tek nakon što je dobijena reakcija koja se očigledno čekala. Molim da se kazna ukine ili bar značajno smanji i da se uzme u obzir kompletan kontekst, kao i postupanje tužioca i policijskog službenika tokom višesatnog zadržavanja bez odluke. Ne bežim od svoje greške, ali ovakvo ponašanje ozbiljno narušava RP i iskustvo igranja na serveru. Hvala.