PREGLEDANO Zahtev za Unban | №407

Status
Not open for further replies.
Luka Jovanovic

Luka Jovanovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ante Djukela
- Razlog kazne
PC-Check
- Datum i vreme kazne
21.12.2025 16:47
- Kratak opis situacije
Dobio sam ban za pc check zato sto sam imao auto clicker i plus sam imao neki cheat generator ne znam ni ja sta je to
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/TmdamKG
Poštovana BMRP administracijo,

Rekli su mi da sam dobio ban zbog jedne aplikacije koje u zivotu nikad nisam znao da imam u kompjuteru i zato sto imam autoclicker a autoclicker ne koristim uopste, a ta aplikacija je cheat generator.Sad ja sam dobio kompjuter pre nekoliko meseci od mog brata on je sve ovo on koristio ja sam tek dobio komp,a bio sam u voice sa djoletom i noks ja sam rekao da nisam nikad koristio tu aplikaciju i da moze da vide kad je zadnji put koriscena i onda noks krece da prica kako ja sad mogu da promenim vreme i datum kada sam koristio to sto ja nisam znao.Ja sam to izbriso sve da ne misle opet da citujem ili tako nesto i ako dobijem unban hvala.I ja sam hteo da im objasnim odakle to i to al sad nisam znao dal sam deafovan od strane djoleta jer mi je on preko anydesk proveravao pc

Janko DiLauro

Janko DiLauro

Batonga
Igrač
Ja bih zeleo da Luka Jovanovic dobije unban zato sto je cist momak nije citovao autkliker sluzi za razne vrste igrice u kojima sme da se koriste, Stvarno je dobar znam momka od kad sam krenuo da igram.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Noks Smith | noxsm

Molim te izjasni se povodom ove provere.

Luka Jovanovic

Luka Jovanovic

Batonga
Igrač
ja cu pre dobiti unban dok vi odgovorite

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom