PREGLEDANO Zahtev za Unban | №423

Status
Not open for further replies.
L

lasta244

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Pc Check , Ne dozoljeni redux
- Datum i vreme kazne
26.12.2025, 22:08
- Kratak opis situacije
Usao sam na server neki manji admin me je portao do sebe i pitao da li prihvatam pc check koji sam ja prihvatio i otisao u pomoc gde mi je radio pc check i pronasao ilegalni redux
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/zYKlJk1
Postovana administracijo obracam vam se sa velikim postovanjem i iskrenom molbom za unban u potpunosti sam svestan da sam tokom pc checka imao nedozvoljene stvari na racunaru i da je time prekrseno pravilo servera Znam da takvo ponasanje nije opravdano i da sam sam kriv za situaciju u kojoj sam se nasao Ne trazim izgovore niti umanjujem svoju gresku vec je u potpunosti prihvatam i kajem se zbog toga sto sam narusio fer igru i poverenje administracije Nakon bana sam uklonio sve nedozvoljene stvari i shvatio koliko je vazno postovati pravila Molim vas da mi pruzite drugu sansu jer mi server mnogo znaci i spreman sam da dokazem da sam naucio lekciju Obecavam da cu ubuduce igrati iskljucivo posteno postovati sva pravila i biti primer drugima Nadam se da cete uzeti u obzir moju iskrenost i dozvoliti mi da ispravim svoju gresku. sa postovanjem Luka Bojovic

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija

Vas zahtev je odbijen.