PREGLEDANO Zahtev za Unban | №443

Status
Not open for further replies.
calebossyt

calebossyt

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Zarko Herceg
- Razlog kazne
Troll
- Datum i vreme kazne
03.01.2026 - 15:35
- Kratak opis situacije
Napisacu ispod hvala.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lQ5oZvHRpqiWFfmTu?invite=cr-MSxYOVUsMzIyNTI1ODU&v=0
Zelim da razjasnim celu situaciju oko bana i da se izvinim zbog neprijatnosti koje sam izazvao.

Razumem da sam prosli put dobio unban zahvaljujuci dobroj volji menadzment tima i zbog toga sam zahvalan. Oduvek sam igrao korektno i bez ikakvih problema.

Tvrdnja da sam dosao u OOC chat na discord da „sprdam i pisam po serveru i administraciji“ nije tacna. Nisam vredjao staff, server niti menadzment tim. U jednom trenutku sam iz nervoze odgovorio jednom clanu na poruku koja me je isprovocirala. Ta poruka nije bila upucena administraciji niti je imala nameru da omalovazi server. Priznajem da sam se lose izrazio i zbog toga se izvinjavam.

Ovim putem se licno izvinjavam menadzeru Dekeru i celom menadzmentu zbog neprijatnosti i problema koje sam ovim izazvao, kao i clanu kome je poruka bila upucena. Nije mi bila namera da pokazem nepostovanje prema bilo kome. Nemam apsolutno nikakav razlog da rusim ili pljujem server na kojem zelim da nastavim da igram i na kojem sam vec dugo. Da sam imao losu nameru ne bih ni trazio admina na normalan nacin niti bih se sada ovako obracao.

Ako sam ostavio pogresan utisak, iskreno se izvinjavam i preuzimam odgovornost za nacin izrazavanja. Molim da se po mogucnosti ban smanji ili u potpunosti ukloni kako bih mogao da nastavim da igram korektno i u skladu sa pravilima server. Razumem pravila servera i ubuduce obecavam da cu voditi racuna o komunikaciji kako se ovakva situacija vise ne bi ponovila. Hvala na razumevanju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.