PREGLEDANO Zahtev za Unban | №452

Status
Not open for further replies.
G

garciaa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nikola Zivkovic
- Razlog kazne
3.2
- Datum i vreme kazne
1.8.2026.
- Kratak opis situacije
U akciji gde je bio kidnapovan moj sef kod nase baze pricali smo o dogovoru i lik iz Mungosa je opalio metak i video sam ga gde je otisao do njega i pitao ga oces da ti jebem tamo de sunce nesija on je rekao jel vidis ovog tvog debila ili retarda ja sam rekao vidim na sta je on odgovorio sidji dole i jebi mu majku da mu ja nebi jebo majku i ja sam reko aha jebanje majke jel jebanje majke to nisam uputio njemu nego sam ponovio njegove reci zatim je sisao admin i banovao njega zatim mene.
- Screenshot kazne
https://streamable.com/vllcob
U akciji gde je bio kidnapovan moj sef kod nase baze pricali smo o dogovoru i lik iz Mungosa je opalio metak i video sam ga gde je otisao do njega i pitao ga oces da ti jebem tamo de sunce nesija on je rekao jel vidis ovog tvog debila ili retarda ja sam rekao vidim na sta je on odgovorio sidji dole i jebi mu majku da mu ja nebi jebo majku i ja sam reko aha jebanje majke jel jebanje majke to nisam uputio njemu nego sam ponovio njegove reci zatim je sisao admin i banovao njega zatim mene.Mislim da nisam kriv i mislim da je admin doneo pogresnu odluku izvinjavam se adminu ako budem ja pogresio u napred ali mislim da sam u pravu.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Zdravo, sa tobom je Head of Forum & Deputy Lead Administrator | Nikola Živković
Dobio si unban, pazi sledeci put na ponasanje.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom