PREGLEDANO Zahtev za Unban | №508

Status
Not open for further replies.
D

Doske Panic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Cone Nenadovic
- Razlog kazne
razlog pise da je cheat koji nemam
- Datum i vreme kazne
23:15
- Kratak opis situacije
pa ovako bio sam sa svojom frakcijom na orbiti ubili smo bele i ja sam pao oziveo me je kolega iz frakcije i prosli smo pljacku i samo posle dva minuta su mi rekli da sam dobio ban za cheat i to jos bez pc cheata
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lVrIe3sBdGqLOhdU7?invite=cr-MSxpd0gsNDY3NjYzNjU1&v=0
Dobar dan. evo ja opet posle sedam dana igranja nakon pregledane forum zalbe za zahtev za un ban trazim opet unban posto sam banovan za cheat bez pc checka. Ja ne znam sta ja ljudima na serveru i administraciji toliko smetam sto sam dobar pucac i sto od kako sam se vratio na server i sa dosta ljudi iz moje stare ekipe vratio na server i ponovo aktivirao zemunski clan. Ja sam imao pre nego da promenim kompjuter na drugom kompjuteru macro skriptu koja nije koriscena na bmrpu i za koju bi trebao dobijem sedam dana ban a bio sam banovan 25 i TZX placeni FIVEM cheat koji je i na proveri viden da nije paljen dogo pre opena BMRPA.
Ja vas jos jednom lepo molim da mi date unban na diskordu BMRPA i da mi odradite ponovo pc cheat posto ja cheat nikad nisam koristio i nisam imao u planu da ga koristim i FIVEM cheat nisam ni mogao da koristim na BMRPU jer je FIVEM cheat, elem u tom slucaju zelim da mi se jos jednom odradi pc cheak sto sam i rekao Noksu i Nikoli DS kad me je noks zvao u pomoc da mi kaze da su dosli do odluke da me unbanaju. I ja nisam bio jedini koji je unbanovan od strane administracije i magementa a pronaden mu je cheat za FIVEM, cs i ostale stvari za koje ni sam nisiam znao da moze da se dobije ban jer nisu upotrebljive na drugoj platformi kao stom je RAGE MP. tako da vas opet molim da me unbanate na diskordu na BMRPU i da udem u pomoc cekaonicu i da me ako treba PC cheka cela administracija i svi iz magementa jer ja stvarno nista od ne dozvoljenih stvari nemam niti sam imao a kamoli koristio posto sam dosao na server da se zabavljam i uzivam sa prijateljima i drugarima. Nadam se da me razumete i shvatate pojentu mog zahteva posto ja stvarno nista ne koristim i ne znam koja je pojent u opste to koristiti na BMRPU posto stvarno nije potrebno ako si iole malo dobar pucac.
Hvala u napred. I nadam se nakon toliko forum zalbi da ce te shvatiti i videti da cheat nisam nikad imao niti ga koristio i bilo koju drugu ne dozvoljenu stavku koju nesmem da koristim na serveru. i vidite koja je moja zelja da igram na ovom serveru jer stvarno mi je predobro na njemu i uzivam uz ostale ljude sa kojima igram i sprdamo se.

Willa Deker molim vas da mi se javite

Vaskela Obilic

Vaskela Obilic

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Znam decka licno, dobar lik gotivan uvek je za sprdnju i zezanje, nadam se da bi mogao da dobije unban da bi smo se svi zezali kao i ranije, zamolio bih administraciju da mu da unban jer decko je legit i ima volju da igra. Pozdrav.

B

Banjac Panic | watcher

Batonga
Administrator Team
Igrač
Doske je moja bratina, decko nema nikakav cit, gledao sam milion puta na seru kako se puca i decko nema nista jednostavno je doktor sa igricu (a i kako da ne bude dobar kad covek spava na igrici 20 sati dnevno visi tu), nadam se da ce dobiti unban. STAY STRONG DOSKE <333333.

Z

zemun080

Gost Prestolnice
Igrač
Doske Panic je moj brat jos iz starog vozdovca i gledao sam milion puta njegov shar poreko discord gde mi je pokazivao meadl klipove kako se puca znam ga jos od pre decko nema cit zeleo bi da dobije unban i da opet igramo na serveru. PRAVDA ZA DOSKETA!!!!

M

Mirko Batina

Gost Prestolnice
Igrač
Doske Panic, bruda moj nebi nikad cheatovao... Poznajemo se ovako, znam da se decko stvarno jako dobro puca de mi je i pokazivao snimke i livestremaova sta je clipovano na medal kako se puca, to sto su drugi ljubomorni je cisto njihov problem i decko stvarno zasluzuje da igra da se zajedno zajebavamo i da dobije un ban.....

D

Dragan Gavranovic

Početnik
Igrač
Gledao sam decka kako igra, i rekao bih da ne koristi cit jako je dobar decko po mom misljenju rekao bih da je posten. Mislim da je zasluzio Un ban

S

Stefan Lazic

Početnik
Igrač
Najbolji pucac servera ne treba da ima ovakvo ophodjenje. Gledao sam njegove pov-ove decko nista nema sem dve zlatne ruke koje useravaju ljude koji samo mogu da budu ljubomorni na ovakav skill i pomocu laznih prijava da ga unistavaju.

S

Stefan Lazic

Početnik
Igrač
Želim da dobije unban da bi ponovo mogli da nastavimo zajedno da useravamo bezrukase.

ilic.111

ilic.111

Gost Prestolnice
Igrač
Sve pozitivne stvari o burazeru, dajte bratu unban. Decko ima ruke, a ne ko ostali balavci

R

Ruby Noir

Gost Prestolnice
Igrač
Neverovatno je i pomalo cudno da Doske mora ponovo da podnosi zahtev za istu stvar. Postavlja se pitanje, gde je ovde pravda?
Posebno ako se uzme u obzir da je ponovo banovan bez ikakvog konkretnog dokaza, a sto je jos vaznije – bez izvrsenog PC check-a.
Sam Doske je transparentno naveo da je ranije imao placeni FiveM cheat-TZX Project, ali koji nije koriscen na BMRP serveru, niti pre samog otvaranja servera. Takodje, svima koji su iole upuceni jasno je da se FiveM cheat ne moze koristiti na RAGE platformi.
Dovodi se u pitanje, ako je osoba koja je radila PC check bila upoznata sa tom cinjenicom, zasto se to sada ignorise? Takodje, ako nije bila upoznata, onda se dovodi u pitanje strucnost PC check-a, jer u tom slucaju ima smisla da PC check obavi neko ko je zaista strucan za to.
Napominjem, Doske nikada nije odbio saradnju, niti je ikada izbegavao PC check, cak naprotiv, on je vise puta drage volje pristao da mu se ponovo odradi PC check, cak i od strane kompletne administracije i menadzmenta, samo kako bi se istina i pravda konacno utvrdila i zadovoljila.
Pored navedenog, treba uzeti u obzir i njegovu jasnu i iskrenu zelju za igrom. On se na server vratio da bi se druzio, igrao i uzivao sa svojom ekipom.
Doske je pokazao strpljenje, volju i korektnost, sto treba da bude uzeto takodje u obzir, prilikom donosenja odluke o zahtevu.
Smatram da je u ovom slucaju unban i vise nego opravdan, a takodje i zasluzen!

M

Michael Corleone

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovani,
obraćam se povodom bana mog bratine Dosketa. Želim da naglasim da on nije koristio cheat na BMRP serveru.
Smatram da je u pitanju nesporazum.
Takođe, on ima veliku želju da nastavi sa igrom, upravo zbog toga se i vraća na server, a i cela njegova ekipa već igra ovde, što mu dodatno znači i motiviše ga da poštuje sva pravila i igra korektan roleplay.
Molimo vas da još jednom razmotrite ovaj slučaj i omogućite unban, kako bi mogao da nastavi igru na fer i pravilan način.

Hvala na vremenu i razumevanju.

Stefan Castello

Stefan Castello

Batonga
Igrač
Dosketa znam, nije citer, momak igra lepo, gotivim ga, krivo mi je sto se sve ovo izdesavalo a znam da nije kriv, jednostavno svima se desava, nije jedini, nadam se da ces dobiti unban i uskoro se ponovo svi zajedno sastati. W !!!!

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom