PREGLEDANO Zahtev za Unban | №510

Status
Not open for further replies.
M

Marko Markovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:6
- In-game nickname admina
Bojan Scekic
- Razlog kazne
Pravila projekta 4.7. i 4.19
- Datum i vreme kazne
Demorgan 24h
- Kratak opis situacije
Tokom roleplay-a u automehaničarskoj radnji, gde je bio prisutan i admin, nalazio sam se u potpuno drugoj odeći i bez maske. Prethodno sam imao RP situaciju sa policijom dok sam bio maskiran i u drugoj odeći, iz koje sam uspeo da pobegnem i nisam bio uhapšen niti IC identifikovan. Naknadno se u obrazloženju kazne navodi da sam „provocirao vladu“, što nije tačno. U toj situaciji sam se isključivo vozio i driftovao u krug na javnoj ulici, bez ikakve komunikacije, gestikulacije ili radnje usmerene ka vladi ili bilo kom državnom licu. Ne postoji nikakav IC dokaz da je došlo do provokacije. U automehaničarsku zatim dolazi tužilac koji me bez ikakvog IC osnova prepoznaje isključivo po ID-u, što predstavlja čist meta-gaming. Na osnovu tog nepostojećeg IC znanja, tužilac poziva vojsku da me uhapsi. Na snimku se jasno vidi i da tužilac nosi dugo vatreno oružje u civilnoj RP situaciji, kao i da mi upućuju direktne pretnje lomljenjem i ubistvom, što predstavlja ozbiljno kršenje RP pravila. Uprkos tome, protiv njih nisu preduzete nikakve mere. Smatram da je kompletna situacija već tada bila teško kompromitovana višestrukim kršenjem pravila od strane drugih učesnika, te nastavak roleplay-a nije imao nikakvog smisla. Iz tog razloga sam prekinuo roleplay. Kazna od 24h jail-a mi je izrečena isključivo zbog mog RP break-a, dok se inicijalna i daleko ozbiljnija kršenja pravila (meta-gaming, lažno obrazloženje provokacije, nošenje oružja bez osnove, pretnje smrću) u potpunosti zanemaruju. Smatram da nisam kriv ni za šta u ovoj situaciji i molim da se kazna ukine, odnosno da se slučaj objektivno preispita.
- Screenshot kazne
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no578.108725/
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management