NA RAZMATRANJU Zahtev za Unban | №542

cxstefkeeee

cxstefkeeee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Noks Smith
- Razlog kazne
3.2.1
- Datum i vreme kazne
2/2/2026 20:17
- Kratak opis situacije
E odakle da pocnem bio sam u zatvoru na 2 sata. U zatvor je dosao jedno deriste koje po mojim procenama ima maksimum 12 do 11 godina. Dosao je i poceo je da prica"Stefkee Drukaro" i poceo je da me udara. Ubio me je ja sam naravno itisao u glavu i blejao da vidim kada je bakin ;ajv kada deli stan. Dosao je i opet je PROBAO da me ubije i ja sam ga ubio. Dosao j opet i rekao je kako cu dobiti pacific mode na sto sam mu odgovoro vazi brate slobodno na sta je rekao da mi jebe mrtvu majku. Ja sam imao medal ypaljen i kliknuo f8 ali mi je u tom trenutku medal klipovao stcar pod imenom Requier Record ne znam ni dalje kako da to ugasi. Jurio sam ga da ga pitam kakvo je to vaspitanje na sta je on samo vikao jebem ti majku jebem ti majku jebem ti majku. Ja sam otisao i probao da popravim to sa medalom i nisam uspeo. Znao sam da nemam snimak jbg ne mogu nista posto ce svaki admin reci bez snimka nista. Odjesnom sam dobio pacific mode. Admin je rekao da radim mulit dm po zatvoru na sta sam ja adminu rekao da mi udje u glavu da pricamo posto da vidim koji mu je k. On me je samo ignorisao. Mali je nastavio da me jebe zato sto imam pacific mode. Naravno ignorisao sam sve dok nisam popizdeo zato sto sta bi vi uradili da vam odje deriste od 12 godina i konstantno psuje majku pritom mozda znate ovo zvog ovog sam kacio ljude psovao mi je i sestru koja mij e nazalost nije sa nama. Nisam vise mogao da ga slusaj i rekao sam mu jebem ti majku. Izasao sam i jaila i dobio sam ban.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/2p6y166
E odakle da pocnem bio sam u zatvoru na 2 sata. U zatvor je dosao jedno deriste koje po mojim procenama ima maksimum 12 do 11 godina. Dosao je i poceo je da prica"Stefkee Drukaro" i poceo je da me udara. Ubio me je ja sam naravno itisao u glavu i blejao da vidim kada je bakin ;ajv kada deli stan. Dosao je i opet je PROBAO da me ubije i ja sam ga ubio. Dosao j opet i rekao je kako cu dobiti pacific mode na sto sam mu odgovoro vazi brate slobodno na sta je rekao da mi jebe mrtvu majku. Ja sam imao medal ypaljen i kliknuo f8 ali mi je u tom trenutku medal klipovao stcar pod imenom Requier Record ne znam ni dalje kako da to ugasi. Jurio sam ga da ga pitam kakvo je to vaspitanje na sta je on samo vikao jebem ti majku jebem ti majku jebem ti majku. Ja sam otisao i probao da popravim to sa medalom i nisam uspeo. Znao sam da nemam snimak jbg ne mogu nista posto ce svaki admin reci bez snimka nista. Odjesnom sam dobio pacific mode. Admin je rekao da radim mulit dm po zatvoru na sta sam ja adminu rekao da mi udje u glavu da pricamo posto da vidim koji mu je k. On me je samo ignorisao. Mali je nastavio da me jebe zato sto imam pacific mode. Naravno ignorisao sam sve dok nisam popizdeo zato sto sta bi vi uradili da vam odje deriste od 12 godina i konstantno psuje majku pritom mozda znate ovo zvog ovog sam kacio ljude psovao mi je i sestru koja mij e nazalost nije sa nama. Nisam vise mogao da ga slusaj i rekao sam mu jebem ti majku. Izasao sam i jaila i dobio sam ban. Mislim da ovo UOPSTE NIJE UREDU POSTO MENE JEBU DECA U MOZAK I JA PRETRPIM I POSLE KADA MI IZLETI NARAVNO BACUGA. ajde barem jednom ispadnite ljudi brate

cxstefkeeee

cxstefkeeee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
KUNEM SE SVIME NA SVETU DA SE OVAKVA SITUACIJA NKADA NECE DOGODITI

Personalize

Top Bottom