PREGLEDANO Zahtev za Unban | №572

Status
Not open for further replies.
N

Nenad Bujosevic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
3.2.1
- Datum i vreme kazne
12.02.2026
- Kratak opis situacije
Izbio je nesporazum na skladistu jer smo mi uleteli i pobili ih pre zone, i jedan pripadnik kriminalne organizacije je krenuo da nas vredja jer smo to uradili i ja sam planuo u trenutku i rekao stvari koje sam rekao.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/9nY63JI
Stvari koje sam rekao uopstene dolikuju jednom policajcu pogotovo Potpukovniku i komandantu SAJ-a. Priznajem krivicu i ovim putem se izvinjavam zbog mog nedolicnog ponasanja i obecavam da takve stvari nece da se ponavljaju. Ne trazim opravdanje u tome zato sam i dosao da se izvinim i da proverim da li je ikako moguca da se kazna smanji ili kojim slucajem ponisti. Svi smo ljudi i smatram da svi zasluzuju drugu sansu, bilo je nervoze sa obe strane oni su bili isfrustrirani zbog toga na skladistu nas je iznerviralo to vredjanje i dranje koji su oni zapoceli i reagovao sam bez razmisljanja u naletu besa. Video sam snimak i znam o cemu se radi i jos jednom se ovde izvinjavam i obecavam da takve stvari nece da se ponove, nisam imao ranije problema niti sam takodje zatvaran zbog vredjanja ili bilo cega tome slicnom, i napravio sam jedan propust sto sam sebi dozvolio da reagujem onako bez razmisljanja i shvatam gresku. Hvala

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odobren,kazna ce vam biti smanjena na 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom