PREGLEDANO Zahtev za Unban | №585

Status
Not open for further replies.
L

Ljuba Zemunacc

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Ilija Golubovic
- Razlog kazne
Zalba na igraca
- Datum i vreme kazne
22:32
- Kratak opis situacije
Situacija zbog koje sam dobio ban desila se u trenutku kada je novi igrač vrijeđao Dajanu, koristeći teške uvrede i pritom kršeći KRP, RPS i LTA pravila. Njegovo ponašanje je trajalo i jasno je narušavalo RP i atmosferu na serveru.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/tdy24aO
Poštovanje,

Ovim putem želim podnijeti zahtjev za unban i zamoliti da se moj slučaj još jednom razmotri.

Situacija zbog koje sam dobio ban desila se u trenutku kada je novi igrač vrijeđao Dajanu, koristeći teške uvrede i pritom kršeći KRP, RPS i LTA pravila. Njegovo ponašanje je trajalo i jasno je narušavalo RP i atmosferu na serveru.

U tom trenutku sam reagovao u afektu riječima u smislu da se smire i da prestane haos. Nisam imao namjeru kršiti pravila, već sam pokušao prekinuti situaciju koja je već bila izmakla kontroli. Nažalost, taj dio je izdvojen iz kompletnog konteksta, bez uzimanja u obzir svega što je prethodilo.

Smatram da ova situacija, objektivno gledano, uopće nije za ban, pogotovo ne bez sagledavanja cijelog konteksta događaja. Ako sam u tom trenutku reagovao neprimjereno, spreman sam prihvatiti upozorenje ili blažu sankciju, ali vjerujem da ban nije opravdan niti proporcionalan onome što se desilo.

Na serveru sam aktivan 24/7, ulažem vrijeme, trud i energiju u roleplay i uvijek sam se trudio da doprinesem zajednici na pozitivan način.

Molim vas da još jednom pregledate cijelu situaciju i donesete odluku na osnovu kompletne slike događaja.

Hvala na vremenu i razumijevanju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Razlog: Admin je postupio po pravilima.