Nisam napisao sve, ovaj,, taj 2 ili 3 februar sam ja skino aim jer sam prso ,bilo je njih par koji su bukvalno rokali sve kroz zidove i objekte na zonama,i ja popizdim i odem skinem aim,i to je trajalo tako 2 3 sata dok me admini nisu skontali,i nakon toga su me pozvali da udjem na discord,i prebacili me u sobu za pregledanje ,i ja priznam da imam aimbot,bez da dam pc check,jer sto bi se cimali ako im lepo kazem da sam citovo,ii onda me je noks ili ne znam ko tacno banovao IP Kapiram da sam zasluzio ban za citovanje,ali u tom trenutku sam bio u fazonu boli me uvo,jer je bilo jos njih koji cituju pa im niko nista nije uradio ,ali na kraju su i oni banovani,al jebiga Ovaj zahtev postavljam samo zato sto mi se igra opet na ovom serveru,i rekao sam jednom od clanova amdinistaracije da moze opet da me pc checkate,jer sam uradio novi windows,i nemam vise nameru da skidam bilo kakav cit, no problem da budem na specu non stop,jer ne zelim vise da citujem,nego ono da se sprdam ko i do sad,kako god da vi odlucite hvala unapred,al ja mislim da svako treba dobiti drugu sansu.Pozdrav