Nikolaj Crnojevic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Lazar Matijevic
- - Razlog kazne
- U saradnji sa administracijom sam banovan zbog CK
- - Datum i vreme kazne
- 19.12.2025 02:13
- - Kratak opis situacije
- Tokom svakodnevnih RP akcija u periodu od 30 dana , na zahtev Neleta Jugovica tada direktora BIA je odobren CK nad karakterom Nikolaj Crnojevic, Posto se nisam slagao sa tom odlukom , u saradji sa Wilom sam banovan uz poziv da se vratim i podnesem zahtev na unban ukoliko to zelim. Ovim putem MOLIM da dobijem unban kako bih nastavio RP sa mojim karakterom , posto sam dobio informaciju da se doticni Nele Jugovic vise ne nalazi na ovom serveru. Iskljucivo igram RP , Rpali smo politicku kampanju koju je nastavio Vasilije Reljic i postao potprecednik vlade trenutno. Bilo bi mi zadovoljstvo da se vratim na server i nastavim RP . Nadam se da cete imati razumevanja i da shvatate zasto mi je bitno ime Nikolaj Crnojevic. Ukoliko smatrate da ne treba da nastavljam RP vezan za politiku rado cu promeniti RP.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/TZdeIr5
Tokom svakodnevnih RP akcija u periodu od 30 dana , na zahtev Neleta Jugovica tada direktora BIA je odobren CK nad karakterom Nikolaj Crnojevic, Posto se nisam slagao sa tom odlukom , u saradji sa adminima sam banovan uz poziv da se vratim i podnesem zahtev na unban ukoliko to zelim. Ovim putem MOLIM da dobijem unban kako bih nastavio RP sa mojim karakterom , posto sam dobio informaciju da se doticni Nele Jugovic vise ne nalazi na ovom serveru. Iskljucivo igram RP , Rpali smo politicku kampanju koju je nastavio Vasilije Reljic i postao potprecednik vlade trenutno. Bilo bi mi zadovoljstvo da se vratim na server i nastavim RP . Nadam se da cete imati razumevanja i da shvatate zasto mi je bitno ime Nikolaj Crnojevic. Ukoliko smatrate da ne treba da nastavljam RP vezan za politiku rado cu promeniti RP. Hvala Vam na brzoj reakciji. Nikolaj Crnojevic { 166-157 }