PREGLEDANO Zahtev za Unban | №600

Status
Not open for further replies.
Jankezz

Jankezz

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nepoznato
- Razlog kazne
Cheat
- Datum i vreme kazne
Prije mesec dana
- Kratak opis situacije
Pozdrav, poštovana i cijenjena administracijo, Priznajem svoju grešku i želim da se iskreno izvinim zbog korišćenja čita. Svjestan sam da sam napravio veliku grešku i razumijem zašto sam banovan. Iskreno se kajem zbog toga i veoma bih bio zahvalan ako bi u budućnosti postojala ikakva šansa za drugu priliku. Ovaj server mi mnogo znači i volio bih da se vratim i nastavim da igram sa svojim drugarima, ali ovoga puta poštujući sva pravila. Još jednom se izvinjavam na i hvala vam na vremenu. Srdačan pozdrav.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mab5jcazERlRDFIMC
Pozdrav,postovana i cijenjena administracijo priznajem svoju gresku.Želim da se izvinim zbog korišćenja čita i svjestan sam da sam napravio veliku grešku. Kajem se zbog toga i razumijem zašto sam banovan.Ne tražim ništa sigurno, ali bih bio zahvalan ako bi u budućnosti postojala ikakva šansa za drugu priliku.Veoma bih bio srecan da se vratim na najbolji server BMRP i da nastavim sa svojim drugarima da igram kao sto sam i pre.Ostajao sam danima do restarta servera u 05:00.Igrao,zezao se,branio i napadao zone svasta.Svaki dan mi se sve vise i vise igra bmrp ali gresku koju sam napravio kajem se itekako.Trenutno moja zelja je da se vratim na bmrp i da se nekako oduzim.Hvala u naprijed nadam se najboljem.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.