T
toni12122
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Aleksandar Stosic
- - Razlog kazne
- MultiAcc
- - Datum i vreme kazne
- 10.2.2026 a istice 13.3.2026
- - Kratak opis situacije
- Nisam znao da je zabranjen MultAcc
Pozdrav zovem se Toni i oračam se svim adminima za molbu za unban ja imam 14 godina i jako volim dobar i ljepi Rp BMRP je moj prvi RP server i naucio sam jako dobro pravila grada jel volim hvalitetan RP jedan dan sam bio na revolver eventu i ja sma pobijedio ali su me htijeli PC cehat i ja sam reko da nemam glavni diskord od BMRP na to su mi rekli jesi ti mozda toni Micika jer se tako zopvem na prvom acc jer sam se tamo zalio da sma banan na diskordu i onda su me skuzili da imamm 2acc ja dosta doobro zan pravila servera i BMRP je moj prvi RP server nisma znao da je Multi acc zabranjen i stvarno se izvninjavam sto sam to napravo lajvan na tik toku kako rolplejam na serveru i sada me je ovaj ban jako zeznio jer nemoguvise lajvati nezelim ni jedan drugi server negos am BMRP jer mi se jako sviđa molio bih sve admine da uđu u moj položaj jesam pogriješio sam i to tek sada kuzim kada sma dobio ban ali aj stvarno nisma znao da je multi acc zabranjen molimvas admini anbanujte me jako bih mi znacio volim Rp hvalitetan i zelim nastaviti lajvati na BMRP oprostite na smetnji.