PREGLEDANO Zahtev za Unban | №624

Status
Not open for further replies.
L

lazarmarkovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aleksandar stosic
- Razlog kazne
cheat check
- Datum i vreme kazne
01/03/2026 oko 15:55
- Kratak opis situacije
pucao sam se u areni normalno admin me teleporto i rekao mi da udjem u cekaonicu ja sam uso on me tu proveravo ja sam mu prizno da imam cheat ali da sam koristio na drugom serveru(galaxy gang war) ruski server ali da nisam koristio na bmrpu imao sam 1 cheat samo za aimbot i fps boost ja imam snimak kako sam se pucao ako treba pokazacu da nisam koristio cheat admin mi je rekao da me neko prijavio ja sam pito kome je prijavio on mi je rekao to nesmem da ti kazem
- Screenshot kazne
file:///C:/Users/PC1/OneDrive/slike2/Screenshot%202026-03-01%20163129.jpg
In-game nickname admina:Aleksandar Stosic
Razlog kazne:cheat check
Datum i vreme kazne:eek:ko 01/03/2026 oko 15:55
kratak opis situacije:pucao sam se u areni normalno admin me teleporto i rekao mi da udjem u cekaonicu ja sam uso on me tu proveravo ja sam mu prizno da imam cheat ali da sam koristio na drugom serveru(galaxy gang war) ruski server ali da nisam koristio na bmrpu imao sam 1 cheat samo za aimbot i fps boost ja imam snimak kako sam se pucao ako treba pokazacu da nisam koristio cheat admin mi je rekao da me neko prijavio ja sam pito kome je prijavio on mi je rekao to nesmem da ti kazem
screenshot kazne:file:///C:/Users/PC1/OneDrive/slike2/Screenshot%202026-03-01%20163129.jpg

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.