PREGLEDANO Zahtev za Unban | №635

Status
Not open for further replies.
Gianna Vespucci

Gianna Vespucci

Batonga
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aleksandar Stosic
- Razlog kazne
Krsenje staff ugovora
- Datum i vreme kazne
27.02.2026 13:57
- Kratak opis situacije
E ovako, ne moze kratak opis jer ne moze ovo da se kaze u kratkim crtama. Dakle kada sam prosla ispitivanje za staff i dobila admina ni u jednom trenutku nisu spomenuli UGOVOR i koliko taj ugovor traje tako da fakticki ja ne mogu da prekrsim ugovor na koji ja nisam pristala i koji nije pomenut uopste. Manje vise to hajde nego sam ja staff napustila pre vremena zbog nekog problema OOC koji mi je stvarno vazan i jedini nacin je bio da se malo udaljim od svega ovoga. Znam da sam izasla bez da se javim i znam da sam trebala da napisem odsustvo umesto da samo nestanem ali opet kazem, veoma mi je bilo bitno da to resim tog trenutka. Napisala sam Noksu da mi skinu admina jer nisam ZNALA da postoji taj neki ugovor od xy broj dana jer da jesam ne bih ga prekrsila verujte mi na rec ali eto desila se neplanirana situacija i morala sam da napustim. Krivo mi je da zbog ovoga dobijem 30 dana bana jer mi je stalo do servera i prvenstveno do ljudi na tom istom serveru. Moje je bilo da se izjasnim a vi odlucite dalje sta i kako 🫣
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/kYb0yQ3
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Molim vas javite se u ticketu na discordu i tagujte mene,kako bi obavili razgovor.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom