PREGLEDANO Zahtev za Unban | №642

Status
Not open for further replies.
Neno313

Neno313

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aleksandar Stosic
- Razlog kazne
5.3.1
- Datum i vreme kazne
8.3.2026 18:07
- Kratak opis situacije
Tokom situacije "Napad na zatvor" ukazala mi se odlicna prilika za promociju servera i samog RPa, sobzirom da se ovakav event ne desava cesto i da je poprilicno redak za videti, zeleo sam da\ iskoristim priliku kako bih promovisao server i pokazao kvalitet RPa koji pruza BMRP. Moja namera ni u jednom trenutku nije bila da iskoristim svoje mogucnosti media partnera radi licne koristi ili prednosti tokom navedenog eventa. Iako sam tokom dogadjaja uspeo da ubijem par igraca tokom napada, zelim da naglasim da je to bilo iskljucivo mojim licnim sposobnostima i iskustvom u pucanju, a ne zbog bilo kakvih privilegija koje mi pruza media partnerstvo. Smatrao sam da moje snimanje eventa moze da doprinese serveru radi promocije i pruzati dobar prikaz samog servera. Medjutim shvatam da je moja greska bila to sto nisam stao sa strane i fokusirao se iskljucivo na snimanje bez direktnog ucestvovanja. Ovim putem bih hteo da se izvinim administraciji kao i svima koji smatraju da su na bilo koji nacin osteceni mojim postupcima. Moja namera nikada nije bila da narusim pravila servera ili da dobijem bilo kakvu vrstu prednosti vec iskljucivo da doprinesem BMRPu promocijom servera.
- Screenshot kazne
file:///C:/Users/Nejlan/Documents/Lightshot/image.png
Zahtev za Unban | №642

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač