T
toni12122
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Cone Nenadovic
- - Razlog kazne
- Cheat
- - Datum i vreme kazne
- 4.3.2026 DO 1.1.20106
- - Kratak opis situacije
- Nisma ja stavio cit nego je moj brat.
- - Screenshot kazne
- https://discord.com/channels/@me/1460710196543226036/1480667003055374418
Poštovani adminu admini javljam vam se da vas zamolim za unban ali ajmo od početka sve se desilo kada sam napisao zahtijev za unban i primili su mi anbanovali ste me i nakonpola sata igranja mene su poslali u admin bazu i pitali me dali pristajem na PC cek ja sam priso odmah i reko moze oni su me krenili Pc cekati i nasli su mi kao neki cit ili nesto je bio aktiviran kao prije 6dana ja sam prije 6 dana bio sa mojima na skijanju i samo mi je brat osto kuci i ja sam reko da se nerazumijem u komjuter maltene uopce i reko sam odmah da je moguce da mi je to brat nesto dirao i napravio ne to je mnei admin reko dobro ali pravila su pravila ja u tom momentu nisam u igri nista bilo aktivirano imao sam enke stvari sa netvorks grafiks i mogu je da je bio neki cit u pitanju ali to je meni brat reko kada su me banali poslje Pc ceka da je on dirao nesto po kompjuteru ubacivao i skida i namjestao ja se nerazumijem najiskrenije u kompjutere ovo je moj prvi komp i neznam bas apsolutno nista ali ja se javlčjam da bih vas zamolio za Unban jer u ovoj siutuacviji ja i nsam bas kriv jer nisam ja stavljao nego je moj brt i ako mi date sansu nece se vise ponoviti to recu mu da mi vise nedira moj kompjuter i nece se ponoviti ja imam 14 godina i ovo je moj prvi Rp server i jako mi se svbiđa i zato bih vas molio da uđete u moju sitaciju jer mi se jako sviđa BRPR i zalim ga nastaviti igrati molim glavnog admina Coneta da mi primi moju zahtijev za Unab jer ce meni to jako znaciti Molim jos jednom sve admine servera BMRP da me Unbanuju i da uđu u moj polozaj i znam da sam nesto prekrsio pravila projekta i da sam ja to radio nebih vam se ni javljo ali posto nisam ja to napravio nego je moj brat jako bih volio da me se unbana.