PREGLEDANO Zahtev za Unban

Status
Not open for further replies.
V

Vukasin_2723

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belic
- Razlog kazne
By Administracija
- Datum i vreme kazne
28.03.2026 03:17
- Kratak opis situacije
Bio sam AFK nekih 2 sata dolazim do vlade po advokata tamo vojska i svi uhapse me odvode me i kazu kao imamo ga,ja pitam sta oni kazu ti ces kao da pretis predsedniku molim taj dan nisam nikome ni za pretio i tu nesto me oni provociraju i vredjaju i nebitno ja tu postupam lose na ja otvaram tiket ic i pisem sad cu im sve mrtvo jebem lose sam jako postupio i preksrio sam Fear posto sam tu se sa njima ja svadjao njih je bilo em vise em bio sam vezan i nista nisam mogo radim.Svestan sam sta sam preksio i stvarno mi je zao nije mi bila to namera,poceo sam novu rp pricu koja je sasvim dobra i pravim rp sa jos dosta ljudi ako vas vise zanima objasnicu,Volim ovaj server i od pocetka sam tu i stvarno zelim da igram ko svi i ponasacu se u skladu sa pravilima kao i svi ostali.Hvala unapred
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/aVsgiFA
Hvala unapred.

V

Vukasin_2723

Gost Prestolnice
Igrač
Znam greska je moja ja sam pogresio i svestan sam koja sam pravila preksrio.Volim ovaj server i jako mi je drago da mogu da igram na njemu.Cak mozete me ispitate sva pravila ovaj 1 dan sto sam bio banan ucio sam pravila.Molim vas volim ovaj server

V

Vukasin_2723

Gost Prestolnice
Igrač
Znam greska je moja ja sam pogresio i svestan sam koja sam pravila preksrio.Volim ovaj server i jako mi je drago da mogu da igram na njemu.Cak mozete me ispitate sva pravila ovaj 1 dan sto sam bio banan ucio sam pravila.Molim vas volim ovaj server

V

Vukasin_2723

Gost Prestolnice
Igrač
Plus evo ako bude neka zalba na mene ili nesto preksim odma mi dajte perma ban,bez zahtev za unban,Nece se vise ovo ponoviti molim vas.Strvarno obecavam

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status
Not open for further replies.