PREGLEDANO Zalba na admina Darko Halilovic 776-692

Status
Not open for further replies.
N

n1nja3608

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Mladenovic
- Vaš ID
936-215
- ID prekršioca
776-692
- Vreme prekršaja
27.06 u 17:44
- Opis situacije
U sred roleplay-a me doticni admin, Darko Halilovic 776-692, stavlja na demorgan od 4h. Ja sam svestan da sam pogresio i da bih trebao odsedeti 4 sata u zatvoru zbog PP 4.11, ali mi nije jasno zasto me je admin stavio u demorgan u sred roleplay-a. Samo sto sam bio uso u grad, upalio lajv na tik toku. Imali smo nalog za nanas, odemo ispred centralnog nanasa, tamo sam bio mozda 20-30 sekundi i bap, u sred roleplay-a, demorgan. Nisam uspeo nista da kazem, ni kolegi ni licu koje je kolega vezao. Mislim da stvarno nije u redu, trebao je da isprati situaciju da vidi da li sam u RP-u ili ne, ili da mi posalje neku privatnu poruku dok je na duznosti da imam mozda 5-10 minuta da zavrsim RP kako bi me poslao. Stvrano glupost po meni, a i cuo sam da je zabranjeno da se ljudi salju u demorgan u sred RPa.
Nadam se da je sve uredno poslato. Ukoliko jos nesto trebam da posaljem, tu sam!

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Darko Halilovic | Kockar

Darko Halilovic | Kockar

Darko Halilovic | Kockar

Batonga
Head of Event Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Administrator Level 3| Darko Halilovic | Kockar
Jednostavno je to zalba koja je prosledjena sa foruma koju sam odradio, razumem gresku da sam vam u sred RP-a dao kaznu.
Generalno kada su kazne sa foruma koje kolega prosledi nama kaznjavamo kao sto se vama desilo.
Odradjujemo odmah kazne kako se ne bi kasnije zaboravilo i napravio mnogo veci problem oko toga.
Iskreno vam se izvinjavam na tome sto je bila kazna tokom RP-a, ostavljam kolegama koji su iznad mene da odluce ukoliko sam napravio gresku snosicu posledice.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
@n1nja3608 da li si bio oštećen sa time što si poslat u demorgan tokom RPa?

U ime cijele administracije se ispričavamo bilo tko bi pogriješio u toj situaciji jer se doslovno sa zahteva samo copy/paste kazne koje se trebaju podijeliti nakon forum prijava.

Drugo bi bilo da je u tom momentu on specao i kaznio te.

N

n1nja3608

Gost Prestolnice
Igrač
Da me nije ostetilo, ne bih se ni zalio. Ja sam bio u Bezbednosni Informativnoj Agenciji. Tada smo imali vazeci nalog za pretres svih lica na nanasu sirom grada. Ja sam usao u igru i krenuo ka nanasu, po samom ulasku, kao sto se vidi na snimku, ja sam poslat u demorgan od 4h. S obzirom da je to bilo fazon oko 18-19h, ja sam morao da cekam 22-23h ali sam radio od 21h, sto znaci da sam izgubio ceo jedan nanas i mozda nekoliko izvestaja i privedenih lica. Ja nisam znao da mogu odmah da se zalim, tek sam ujutru oko 5 saznao da mogu da se zalim, pa dok sam doso kuci, dok sam naso snimak, iseko i postavio.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
Svakako bi zavrsio u demorganu neovisno o tome, u kojem smislu si oštećen kako ti možemo vratiti to vrijeme? Pitam u smislu da li si izgubio kakve iteme/novce i slično

N

n1nja3608

Gost Prestolnice
Igrač
da da, razumem, zavrsio bi ili tad ili nekoliko sata kasnije, samo eto. Uticalo mi je na izvestaje dosta. Sto vise izvestaja, to vece premije, veci cin. Tako da sam tu izgubio nekoliko plata i eventualno premije… I neki sat zabave u igranja😂

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Igrač
da da, razumem, zavrsio bi ili tad ili nekoliko sata kasnije, samo eto. Uticalo mi je na izvestaje dosta. Sto vise izvestaja, to vece premije, veci cin. Tako da sam tu izgubio nekoliko plata i eventualno premije… I neki sat zabave u igranja😂
Nažalost tako je kako je... kažem i taj dio je neizbježan pa ga ne mogu vratiti :)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
Zalba je prihvacena,izvinjavamo se u ime cele administracije a sa doticnim adminom cemo obaviti razgovor i kazniti po protokolu.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom