NA RAZMATRANJU Žalba na člana Staff-a Stefana Belića

S

Sonny

Početnik
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Sonny Minchelli
- Vaš ID
100-288
- ID prekršioca
666-999
- Vreme prekršaja
20:41 23.03.2026
- Opis situacije
Sve se lijepo vidi na snimku.
- Dokazi
https://youtu.be/PPtkD7Qi9_g
- Koju odluku smatrate pravednom
I njemu 30 minuta Demorgana i da snosi disciplinske sankcije kao admin.
Dobio sam 30 minuta Demorgan-a bez razloga i bez upozorenja.
Sve se lijepo vidi na snimku.
Kad sam došao na event visoki činovnik vlade (Ministar Socijalne Pravde) me pitao da nakon eventa nađemo u RTB-u zarad intevju-a, na šta sam mu ja odgovorio da mi se jave IC a ne ovako na eventu i rekao mu da me zovne naš zajednički poznanik.
Nakon toga sam slučajnim klikom miša gurnuo svog poznanika Ivana Venoma za šta sam mu se odmah i izvinuo i on na to nije ni reagovao.
Na kraju sam se obratio drugom poznaniku i rekao mu da su ga neki ljudi tražili pod drugim prezimenom jer ga je nedavno promjenio.
Nakon toga sam dobio Demorgan bez upozorenja ili bilo čega sličnog.
Dok su drugi zviždali, psovali i pričali tri puta više od mene.
U gradu sam duže od većine igrača (preko 40 IG dana) pri čemu nemam niti jednu optužnicu ni dosije.
Bio sam do sad na sigurno 50-ak evenata, od kojih sam neke i osvojio, i sve je do sad prolazilo bez bilo kakvih incidenata.
Na mene ne postoji i nikad nije ni postojala niti jedna žalba na forumu.
Odgovorno tvrdim da sam jedan od najboljih Roleplayer-a i najvećih promotera servera, ne samo kao media partner već i kao igrač na samom serveru.
Ovo vam mogu potvrditi i Erić i Willa.
Bukvalno sam uzoran građanin sa besprijekornom prošlošću i IC i OOC.
Ovako nešto nisam zaslužio.
Budući da meni moje potrošeno vrijeme i živce ne možete vratiti smatram da je pravedno da i Stefan Belić dobije 30 minuta Demorgana i da snosi disciplinske sankcije.

S

Sonny

Početnik
Media Partner 1
Igrač
I da dodam samo da je najbitnije i najpravednije da on prizna grešku i da mi se izvini, bitnije od ovog što sam gore napisao kao odluku.

S

Sonny

Početnik
Media Partner 1
Igrač
Riješili smo.
Rekao mi je da je pogledao video i da se stvarno ne čuje kad je rekao da ko sledeći progovori ide u Demorgan.
Ispao je čovjek i izvinuo se i priznao da je do njega, tako da vas molim da zatvorite ovu žalbu, hvala!

Personalize

Top Bottom