PREGLEDANO Zalba na odluku

Status
Not open for further replies.
P

Petruchy Bengalka

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Bengulovic
- Vaš ID
167780
- ID prekršioca
Saj Bia Tuzilastvo
- Vreme prekršaja
Juce u rane sate
- Opis situacije
Krenuo sam u svoje skladiste i vidim kako bleje 2 saj vozila ispred ulaza u moje skladiste, gde sam izasao i ljudski hteo da ih pitam sta rade ispred baze ilegalne fakcije. Posto racije se odrzavaju do 00 casova a ne posle toga, gde gospoda samo bez ikakvog osnova kao na primer saobracajni prekrsaj(zatamnjena stakla) hapse nasumicno ponavljam u krugu od 150m od skladista. Gde se na videu MOZE CUTI sva nasa konverzacija gde ja kulturno s njima pricam do trenutka kada su mi pocupali svaku mozdanu celiju. Oprostio bih i hapsenje i sve samo da mi pajseri nisu pocepali dozvolu za oruzije koja je placena ooc novcem. Smatram da se ovako ne moze odvijati rp, te da u safe zoni ne mogu da sprovode akcije tog vida njihovog "roleplaya". Kako se navodi u odgovoru moje zalbe gde gospoda izgovaraju "Sad si providan"? Dakle providno je da ja sam clan ilegalne organizacije i da hocu da udjem u hq orge, a nije providan camp ispred iste? Ovom prilikom zahtevam da se sva "saznanja" o istoj familiji zaborave jer su steknuta nepravedno i krsenjem rp pravila kao i server pravila. Da mi se vrati dozvola za oruzije, i da se organizacije,pojedinci sankcijonisu za (oduzimanje dozvole za oruzije) kao i "sudija" koji me je sudio. A da ne pricamo o pravu na advokata kojeg su mi sigurno dali.
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no573.114270/

P

Petruchy Bengalka

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Poštovani,

Ova žalba nije podneta u odgovarajućoj sekciji.

Iz onoga što ste naveli, žalba se odnosi na postupanje igrača tokom RP situacije (SAJ, hapšenje, oduzimanje dozvole, pravo na advokata i ostale RP radnje), a ne na postupanje staff člana. Staff nije učestvovao u navedenoj RP situaciji, zbog čega ovu prijavu nije moguće razmatrati kao žalbu na staff.

Ukoliko smatrate da su igrači prekršili pravila servera tokom navedene situacije, potrebno je da otvorite žalbu na igrače u odgovarajućoj sekciji foruma i priložite sve relevantne dokaze.

Ukoliko je, sa druge strane, ova prijava trebalo da bude usmerena na člana staffa, onda je bilo potrebno otvoriti žalbu na konkretnog člana staffa.

Zbog navedenog, ova žalba se
odbija
.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom