D
doe
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- doe Crnogorac
- - Vaš ID
- 570-375
- - ID prekršioca
- 245-573
- - Vreme prekršaja
- 20:13h
- - Opis situacije
- Vozio sam se i resavao Romanove zadatke . tek sam dosao u grad i normalno isao ulicom . Momci su me presreli i ispucali .
- - Dokazi
- Dokazi , Posjedujem snimak sacuvan za cijelu situaciju.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Pravedna odluka je ban za takve ljude. Jer su ubijali nakon mene jos 3-4 igraca bez da im daju sansu da bilo sta kazu.
Poslao sam u prethodnom postu snimak cijele situacije gdje je Admin Sofija Ilicic id 699-090 odlucila mene da Jail-a 60 minuta za PG ( Ne posjedovanje straha za zivot )
Na snimku se jasno vidi da nisam imao priliku ni da progovorim niti da reagujem niti da izadjem iz auta . Momci su me otpozadi udarili u vozilo i bacili 150 metara u nebo i nakon toga su izgovorili ruke u vise izadji iz auta
a sve je to trajalo 3 sekunde i ubili me . Dakle nisam imao priliku ni da progovorim ni izadjem iz auta niti da kazem bilo sta ubili su me. Tek sam dosao u grad i krenuo da rijesim te Romanove zadatke da se uklopim.
Mislim da me Admin Sofija nepravedno poslal u zatvor pa vas molim da razmotrite odluku i opet pogledate snimak koji vam saljem jer jednostavno nisam imao prilike da izadjem iz auta i dignem ruke niti bilo sta da uradim .
Na snimku se jasno vidi da nisam imao priliku ni da progovorim niti da reagujem niti da izadjem iz auta . Momci su me otpozadi udarili u vozilo i bacili 150 metara u nebo i nakon toga su izgovorili ruke u vise izadji iz auta
a sve je to trajalo 3 sekunde i ubili me . Dakle nisam imao priliku ni da progovorim ni izadjem iz auta niti da kazem bilo sta ubili su me. Tek sam dosao u grad i krenuo da rijesim te Romanove zadatke da se uklopim.
Mislim da me Admin Sofija nepravedno poslal u zatvor pa vas molim da razmotrite odluku i opet pogledate snimak koji vam saljem jer jednostavno nisam imao prilike da izadjem iz auta i dignem ruke niti bilo sta da uradim .
Watch MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20251029202033-1761777183 | Streamable
Watch "MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20251029202033-1761777183" on Streamable.
streamable.com