Video
Veksara Keksovic Batonga Igrač Joined:21 October 2025 Messages:66 Reaction score:0 Points:50 7 November 2025 #1 - Vaš in-game nickname Veksara Dango - Vaš ID 569-057 - ID prekršioca 655-595 - Vreme prekršaja 16:22 - Opis situacije jailo me jer sam failo roleplay video sam svoju zalbu nego dal moze sad ti likovi da idu za mg i fear? Video
Veksara Keksovic Batonga Igrač Joined:21 October 2025 Messages:66 Reaction score:0 Points:50 7 November 2025 #2 Žalba na Staff | №136 sjebao sam gore malo sam se zaneo
H Harry Gemas | Gemas Izvrsitelj Gemas Technical Supporter Administrator Team Igrač Joined:29 August 2025 Messages:685 Reaction score:4 Points:60 8 November 2025 #3 Pozdrav, ja sam Admin lvl 1 Gemas Sobzirom da si podneo zalbu na mene, da se izjasnim povodom iste. Na pocetku videa se vidi marker, koji oznacava Pomoc kada neki clan familije/organizacije pozove. Podnosilac zalbe je kaznjen za PG, zbog FearRPa. Procitao odgovor na zalbu i videces da pise “podnosilac zalbe ce biti kaznjen za:” Srdacan pozdrav, Admin lvl 1 Gemas
Pozdrav, ja sam Admin lvl 1 Gemas Sobzirom da si podneo zalbu na mene, da se izjasnim povodom iste. Na pocetku videa se vidi marker, koji oznacava Pomoc kada neki clan familije/organizacije pozove. Podnosilac zalbe je kaznjen za PG, zbog FearRPa. Procitao odgovor na zalbu i videces da pise “podnosilac zalbe ce biti kaznjen za:” Srdacan pozdrav, Admin lvl 1 Gemas
N Nikola Zivkovic | kRimiX Tata se vratio! Igrač Joined:18 August 2025 Messages:858 Reaction score:74 Points:105 12 November 2025 #4 Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team Vaša žalba je odbijena.