PREGLEDANO Žalba na Staff | №147

Status
Not open for further replies.
G

gospodar_brzine

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Gospodar Brzine
- Vaš ID
448-001
- ID prekršioca
admin Bena je prihvatio zalbu a admin Sofija Ilicic me je banovala
- Vreme prekršaja
21:29 - 29.10.2025
- Opis situacije
Gore navedena clanica staff teama me je banovala 30 dana zbog psovanja majke jednom liku imate u zalbi na igraca no. 550 ali nije uzela u obzir da taj decko nije snimao svoj voice a jasno se vidi da je prvi pretisnuo slovo "N" za voice chat i poceo prvi da psuje, ne vidim razlog zasto bi mi neko psovao bolesnu mater ili bilo sta slicno zbog igrice i nije jednostavno mogla cuti da je on prvi meni opsovao majku bolesnu i sve mrtvo sto je prozurokovalo moju dalju reakciju koja se cuje u videu koji je okacen na zalbi
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no550.106767/
- Koju odluku smatrate pravednom
Pod pravednom odlukom smatram da se gore navedeni administrator u najmanju ruku skine sa te pozicije ili da ja dobijem unban pa da nastavimo kao da se nista od ovog nije desilo, vi izaberite. Decko me ne zanima uopste on ovde nije kriv jer je pokusao da progura foru i uspeo je to ali ne paznjom administratora pa da nastavimo kao da se nista od ovog nije desilo, vi izaberite. Ja sam spreman da opristim psovke upucene meni. Jer stvarno ne zelim da se bavim banalnim stvarim meni je stalo do servera i same RP price na vasem serveru.
mislim da sam sve naveo kako treba i bilo bi fer da mi skinete ban jer cekam vise od nedelju dana samo da se udostojite da pogledate zahtev po drugi put saljem nadam se da cemo nastaviti rp pricu pozdrav

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom