PREGLEDANO Žalba na Staff | №151

Status
Not open for further replies.
K3r1m_71

K3r1m_71

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zijad Turkovic
- Vaš ID
330-176
- ID prekršioca
John Smith Husak
- Vreme prekršaja
8:5
- Opis situacije
admin ne zna da komunicira i ne zna svoja pravila foruma, SVE JE RP NISAM NIKOGA PROVOCIRAO NI PSOVAO NIKOME
- Dokazi
pise da ne mogu pisat 7dana i sad cu poslati dokaz razgovora: https://dashboard.tickets.bot/manage/1361655087969206413/transcripts/view/4716
- Koju odluku smatrate pravednom
maknite ga sa pozicije admina, imam mnogo dobar razlog napisan ovdje!
Ne zelim da mi se javlja admin john smith nego drugi admin, sve se desilo ovako, pokazujem srednji prst policajcu U IGRICI mu pokazujem kroz prozor, policajac dolazi izvadi me bla bla bla nebitno, ja kazem adminu sta je bilo kaze admin sad cu ja to rjesit nesto tako ali mi reci ti svoj ID ja mu povjerujem, i on mi da 120 minuta demorgan, iako mi je rekao da me nece banovati, pravila na forumu kazu ponasajte se ko u pravom zivotu, ja se ponasam ko u pravom zivotu policajcu srednji prst, ja se izvinjavam sto moram ovo ovako reci ali ne znam kako drugo da kazem, mozda admin John Smith ili ti husak na discordu nema hrabrosti pa mi ne vjeruje jer ja ne igram cesto gta a kad igram igram na vasem serveru jer je najjbolji, imao sam da igram 1h prije obaveza ali necu izgleda moci igrati radi admina JOHN SMITHA HUSAKA, pa u tiketu smo razgovarali, mozete pogledati transkript nije mi bilo jasno pa sam komunicirao sa adminom ali je admin samo ugasio tiket BEZ RAZLOGA niti mi je sta rekao niti nista, pa sam otvorio novi tiket nisam zvao JOHN SMITHA nego nekog drugog admina jer john smith nema pojma i ne zna sta radi ja trazim da se makne sa pozicije admina kao i mnogo mojih drugovo jer je frajer beskoristan, od njega pomoci NEMA, nikakve frajer ne zna komunicirati, i kad otvorim drugi tiket da pitam zasto sam dobio demorgan ako se tako ponasam i u pravom zivotu on meni kaze "epa sad ces dobit 7 dana da razmislis" te mi da ban pisanja na discordu na 7 dana znaci da trazim pomoc u nekom slucaju, i prijeti mi sa jos vecim banom. Povucite ga sa pozicije admina, ne zna komunicirati, ne rjesava probleme, SAMO SAM SEBI NAPRAVIO PROBLEM STO SAM MU SE JAVIO, ako na ovom forumu ne bude odgovora ja smatram da se javljati staff timu ne isplati, jer ja sa obicnom komunikacijom dobijem kaznu, sve sam radio po RPU znaci provocatve actions ne postoji nisam mu psovao majku niti nista samo jer sam u familiji i jer se bavim kriminalom naravno da cu mrzit policiju KO i u pravom zivotu (MRZIM POLICIJU, NE BAVIM SE KRIMINALOM) pokazao srednji prst (kao i u pravom zivotu!). Meni se stvarno sada ne igra vise nikako radi ovih posebnog admina. !
RAZGOVORI U TIKETU: https://dashboard.tickets.bot/manage/1361655087969206413/transcripts/view/4716
Ako treba snimak zasto sam dosao do admina dat cu, policajac me izvadio bez kontakta ruku sa vratima auta iz auta, nisam fino objasnio nije bitno imam snimak samo javite.
1762975608414
1762975475245

Last edited by a moderator:
Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Admin je postupio i kaznio igraca kao i tebe po pravilima servera.
Treba da budes zahvalan sto nisi vise kaznjen zbog vredjanja u tiketu igraca kao i administracije.

Uzivaj u igri.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom