PREGLEDANO Žalba na Staff | №154

Status
Not open for further replies.
R

Rocko

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Reljic
- Vaš ID
329-957
- ID prekršioca
Ivan Tedeschi
- Vreme prekršaja
04:05
- Opis situacije
Usao sam u familiju triade. Nakon 2-3 dana provedenih, pozvan sam na PC-check od strane Husaka i Noksa. Situacija je bila da sam ja udaren automobilom i da me je policajac pucao i nije mogao da mi skine helte. DMG je izbacivao ali nije mogao da me ubije(Noks ima taj snimak). U mojim ocima se to nije desilo, taj automobil mene uopste nije udario, uradio sam skrol i krenuo sam da sirim policajca. Pc check je radio Husak, Noks, tu je bilo jos admina. Uz pomoc vise programa mi je proveravao sistem ali nista nije nadjeno. Rekao sam mu da kompijuter nije moj i da zbog toga nisam mogao da snimam(Uzeo sam od cimera posto je moj tada bio u izgradnji). Koristio sam klot GTA bez ijednog jedinog moda.
- Dokazi
Nemam trenutno taj video snimak ali mislim da Noks ima. U koliko bude potrebe, potrudicu se da ga nabavim.
- Koju odluku smatrate pravednom
Iskreno se nadam da UNBANu
Proslo je mesec dana od kako sam dobio ban. Svideo mi se server, svidela mi se prica. Krenuo sam svoju igru u DeLuca familiji pa sam otisao u Triada familiju. Nakon par dana sam PC checkovan i posle tog dana je cela familija dobila ban. Neki su dobili Unban, a ja sam ostao banovan, razlog je cit. Ja mislim da je to situacija zbog koje sam PcCheck. Gta igram bez ijednog ubacenog moda, reduxa i ostalih gluposti. Ovu zalbu sada pisem zato sto je proslo mesec dana od ban i dok su se neke stvari slegle. Iskreno se nadam da cu dobiti unban i da cu moci da nastavim igru na vasem serveru.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Sacekaj odgovor management tima @Willa_

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Odobravam UNBAN, ali ne smiješ se pridružit nijednoj ilegalnoj familiji niti fakciji idućih 30 dana.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team
Dobio si unban.
Krsenjem ovog uputa koji ti je izdao Vlasnik projekta rezultovanje automatski u kaznu.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom