PREGLEDANO Žalba na Staff | №173

Status
Not open for further replies.
S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Seksi DiLauro
- Vaš ID
856-811
- ID prekršioca
545-569 , Mihailo Nikolic
- Vreme prekršaja
13:53
- Opis situacije
Dobio sam demorgan za PG to jest FEAR iz razloga sto su ljudi iz vojske nesposobni. U prilogu vam dostavljam snimak i slike gde se jasno vidi da mene u startu juri samo jedan vojnik. Dva sluzbena lica (u ovom slucaju Vojnik i Strazar) su AFK. Vojnik krece da me juri sa puskom u ruci ,ni u jednom trenutku on meni ne daje upozorenje da ja stanem samim tim ja nisam prekriso nikakvo pravilo ovde (JASNO NAM JE SVIMA DA NE SME DA PUCA U MENE). Jedini koji treba da budu kaznjeni su vojnici koji su bili u RP-u i kamiondzija koji se umesao u nas RP. Po ovome se vidi da vojnici nisu ispostovali ovaj takozvani RP u koji smo se zadesili iz razloga sto u startu su prekrsili previse pravila Grada. U potpunosti postujem rad administracije, ali moram da istaknem da se ne slazem sa trenutnom odlukom,jer smatram da postoje situacije koje nisu uzete u obzir (Vidi se na snimku) . Za ove situacije postoji TASER.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lBEwndNMm1dhYQ9fV?invite=cr-MSxDVUYsMzQyOTI1MzE1&v=55
- Koju odluku smatrate pravednom
-
1764429709985

1764429724639

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Cofi_Leenko

Molim te izjasni se povodom ove zalbe.

Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Mihajlo Nikolic | Cofilinko

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
Po naredjenju visih administratora, Nikole Zivkovica i Milutina Tadica sam dobio naredjenje da igraca Seksi DiLaura zatvorim za krsenje pravila PG u kontektsu pravila FearRP zbog toga sto, kako oni kazu, igrac nije imao nikakav strah da nakon skidanja lisica krene u bekstvo od drzavnih sluzbenika.
Video materijal koji sluzi kao kanal za dostavljanje dokaza je proslednjen u diskord kanalu.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Lead Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.