PREGLEDANO Žalba na Staff | №178

Status
Not open for further replies.
G

goran djenic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
goran djenic
- Vaš ID
796-586
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
00 35 1.12.2025
- Opis situacije
/
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=RUGih5U9efI
- Koju odluku smatrate pravednom
da se igrac kazni za navedene primere u opisu i da se admin kazni za pogresno donesenu odluku
Poštovan administracijom, mislim da je admin pogrešio za moje kažnjavanje, ali mene kaznio za bespotrebno ubijanje igrača, dotično koji nije teo da stane na vijanje dve Škode i na pretnjenje da će da bude ubijen i otet. Pritom, ne znajući koliko ljudi ima u autima, on je izašao, izvadio pušku i krenuo da puca. Pritom smo mi izvadili puške i njega ubili. Da li možete još jednom da se pogledate žalbu, ali da pogleda neki drugi admin?
Jer je dotični prekršio RPS FEILRP FEARRP KRP. RPS jer ide na nas vise a ne zna koliko nas je, REILRP trebao je da stane kad su ga vijali sa puškama jer ovako nije imao strah za svoj život, KRP nama je uništio rolepley tako sto nas je kreno pucati i nije pratio rp svog karaktera niti je uradio kako bi trebalo
12-01 15:33
Goran Djenic (796-586)

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Postovanje, sa Vama je Deputy Curator Gemas
Ponovo sam pregledao.

Prekrsili ste mnogo vise pravila, nego sto sam vas kaznio:
1.8. Zaustavljanje vozila na daljinu radi krađe tereta moraju se poštovati sledeća pravila: [Demorgan 120 minuta]
Da izvucem sta ne smete uraditi ovde:
Kamiondžije se ne smeju ubijati, osim u slučaju neposlušnosti/samoodbrane.

1.9. Minimalan broj pljačkaša za zaustavljanje putničkog vozila u pokretu je 4 osobe, 2 automobila / 3 motora. [Demorgan 120 minuta]
1.15. Pljačke od strane kriminalnih organizacija mogu se vršiti u vozilima boje frakcije. [Demorgan 60 minuta]
2.8. Svi učesnici moraju nositi maske. [Demorgan 60 minuta]
4.10. Death Match (DM) – ubijanje ili nanošenje štete bez IC razloga. [Pacifist 420 minuta]

Smatrao sam da je bilo dovoljno da vas kaznim za 1 pravilo, no trazio si detaljan izvestaj o samoj situaciji:
- Gore su navedena sva pravila koje si ti prekrsio.

Da li smatras da si i dalje pogresno jailovan ili ne?

S postovanjem,
Gemas

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Lead Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.