G
goran djenic
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- goran djenic
- - Vaš ID
- 796-586
- - ID prekršioca
- /
- - Vreme prekršaja
- 00 35 1.12.2025
- - Opis situacije
- /
- - Koju odluku smatrate pravednom
- da se igrac kazni za navedene primere u opisu i da se admin kazni za pogresno donesenu odluku
Poštovan administracijom, mislim da je admin pogrešio za moje kažnjavanje, ali mene kaznio za bespotrebno ubijanje igrača, dotično koji nije teo da stane na vijanje dve Škode i na pretnjenje da će da bude ubijen i otet. Pritom, ne znajući koliko ljudi ima u autima, on je izašao, izvadio pušku i krenuo da puca. Pritom smo mi izvadili puške i njega ubili. Da li možete još jednom da se pogledate žalbu, ali da pogleda neki drugi admin?
Jer je dotični prekršio RPS FEILRP FEARRP KRP. RPS jer ide na nas vise a ne zna koliko nas je, REILRP trebao je da stane kad su ga vijali sa puškama jer ovako nije imao strah za svoj život, KRP nama je uništio rolepley tako sto nas je kreno pucati i nije pratio rp svog karaktera niti je uradio kako bi trebalo
forum.bmrp.rs
12-01 15:33
Goran Djenic (796-586)
Jer je dotični prekršio RPS FEILRP FEARRP KRP. RPS jer ide na nas vise a ne zna koliko nas je, REILRP trebao je da stane kad su ga vijali sa puškama jer ovako nije imao strah za svoj život, KRP nama je uništio rolepley tako sto nas je kreno pucati i nije pratio rp svog karaktera niti je uradio kako bi trebalo
PREGLEDANO - Forum | Žalba na igrača | №93
pespotrebno ubijanje i nisu ispunjena pravila pljacke
Goran Djenic (796-586)