PREGLEDANO Žalba na Staff | №182

Status
Not open for further replies.
S

Suljara

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Suki Kecman
- Vaš ID
118-270
- ID prekršioca
996-110 i 155-715
- Vreme prekršaja
18:52
- Opis situacije
Ja i kolega smo stigli na pljacku stana gde su bila 3 naoruzana lica obucena u belom i bez prslucima. Kada smo uperili vatreno oruzije na njih momci rade fear gde ja nakon toga pucam na njih jer nisu ispostovali roleplay i gde se tu zavrsava svaki roleplay sa njima, momci nas ubijaju nakon kratkog vremena i posle toga ja dobjam demorgan 4h za osnovna pravila projekta 1.17 a momci koji su radili fear dobijaju 2h.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lEaOXscUU9NanDV75?invite=cr-MSxtSngsNDcyNzcxOTY0
- Koju odluku smatrate pravednom
Da se meni skine demorgan kazna a momcima sto ne znaju osnovna pravila rp-a da se kazne :)
Zalba na ANTE DJUKELA.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Ante Djukela | Pajke

Molim te izjasni se povodom ove situacije.

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Zalba na ANTE DJUKELA.
Pozdrav, Pov koj si stavio nije tvoj te igrac ID 118-270 je kaznjen radi pucanja, kolega tvoj je dobro napravio te je iskoristio tazer i postupio kako treba a ti si pucao na neoruzano lice, nisi niti pokusao da ga tejzujes te po pravilima servera sam postupuo.
kazna za taj prekršaj je:
1.17.Službenicima državnih organizacija zabranjeno je korišćenje vatrenog oružja protiv nenaoružanog kriminalca.
Ako kriminalac nema oružje i pokušava da pobegne, pucanje sa namerom da se ubije DOZVOLJENO je samo nakon što su iscrpljena sva druga sredstva zaustavljanja (naređenje, šoker, potraga, opomene.). [Demorgan 240 minuta]

tako da ne mogu nikako dati manju ako tako u pravilima piše.

molim te sljedeci put da koristis tejzer na lica koja nisu naoruzana tek zadnje je tek pucanje.

Smatram da sam postupio po pravilima servera.

isto tako da jos jednom naglasim POV koj si stavio nije tvoj nego od kolege koj nije kažnjen.

S

Suljara

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, Pov koj si stavio nije tvoj te igrac ID 118-270 je kaznjen radi pucanja, kolega tvoj je dobro napravio te je iskoristio tazer i postupio kako treba a ti si pucao na neoruzano lice, nisi niti pokusao da ga tejzujes te po pravilima servera sam postupuo.
kazna za taj prekršaj je:
1.17.Službenicima državnih organizacija zabranjeno je korišćenje vatrenog oružja protiv nenaoružanog kriminalca.
Ako kriminalac nema oružje i pokušava da pobegne, pucanje sa namerom da se ubije DOZVOLJENO je samo nakon što su iscrpljena sva druga sredstva zaustavljanja (naređenje, šoker, potraga, opomene.). [Demorgan 240 minuta]

tako da ne mogu nikako dati manju ako tako u pravilima piše.

molim te sljedeci put da koristis tejzer na lica koja nisu naoruzana tek zadnje je tek pucanje.

Smatram da sam postupio po pravilima servera.

isto tako da jos jednom naglasim POV koj si stavio nije tvoj nego od kolege koj nije kažnjen.
Na snimku se vidi kako su lica odevena u belom naoruzana, pravilo 1.17 kaze kako ne smem koristiti vatreno oruzije ako nisu naoruzani.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Lead Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.