PREGLEDANO Žalba na Staff | №204

Status
Not open for further replies.
Jankezz

Jankezz

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Anthony Joshua
- Vaš ID
445-774
- ID prekršioca
Iz daljine su napali ne vidi se
- Vreme prekršaja
19:08
- Opis situacije
Bio sam AFK sa strane bez ikakve smetnje da bilo ko prodje putem gde dolazi policija dalje nisam ni cuo ni video sam jer sam gledao telefon cisto da vidim da li mi je neko poslao poruku ili sam imao propusten poziv za stolom bez slusalica proslo je par trenutaka bacim pogled i vidim iz daljine familiju SancheZZx jer oni obicno voze plava auta jer sam video par pita gde znaju da zapucaju na policiju kada zaustave nekog ja sam se u tom trenutku sklonio jer sam video kako par njih rafala po policiji gde su i mene zakacili
- Dokazi
Zalba na igrača 303
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da trebam biti izbacen iz zatvora i da sledeci put admin bolje pripazi prosli put sam precutao sad vec ne mogu
Bio sam AFK sa strane bez ikakve smetnje da bilo ko prodje putem gde dolazi policija dalje nisam ni cuo ni video jer sam gledao telefon cisto da vidim da li mi je neko poslao poruku ili sam imao propusten poziv za stolom bez slusalica proslo je par trenutaka bacim pogled i vidim iz daljine familiju SancheZZx jer oni obicno voze plava auta jer sam video par puta gde znaju da zapucaju na policiju kada zaustave nekog ja sam se u tom trenutku sklonio jer sam video kako par njih rafala po policiji gde su i mene zakacili

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Razlog: Admin vas je kaznio po svojoj proceni i realnosti situacije.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom