PREGLEDANO Žalba na Staff | №208

Status
Not open for further replies.
Shomy

Shomy

Batonga
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
Shomy Rose
- Vaš ID
512420
- ID prekršioca
Simo Tramp, Mihajlo Ulemek
- Vreme prekršaja
21:00
- Opis situacije
RTA
- Dokazi
.
- Koju odluku smatrate pravednom
Sankcionisanje doticnih
Dobar dan,

Ovim putem zeleo bih da posaljem najlepse pozdrave i jednom i drugom, a pored toga i podnesem prijavu zbog AA, Favorizovanja, Nepravilnog kaznjavanja i pretnje banom u vidu kazne "BugAbuse" i nepravilne komunikacije sa igracem.

Da pocenom od starta:
, snimak na kome se vide momci koji rade MDM i LRP bezanjem u safe zone.
Mojom naglom reakcijom na taj dogadjaj iz frustracije zbog njihovog krsenja pravila 2 puta sam ih podigao i prekrsio RTA te dobio kaznu na 180minuta tj. 3H.

Po dobijenoj kazni, u cekaonici prijavio sam dogadjaj da bi se kaznili igraci iz gore navedenog videa. Igraci su nakon pregleda videa od strane administratora Mihajlo Ulemek bili kaznjeni za MASS DM (13H) i ako je vidno da su napravili MDM i LRP bezanjem u sigurnu zonu sto je minimum kazna za LRP 24h.

Nesto malo nakon toga proverio sam forum i video da kazna za RTA ide od 60-120 minuta, odmah nakon toga kontaktirao sam administratore u Pomoc 1 na BMRP Discord serveru gde je doticni Simo Tramp u tom trenutku moderator rekao i pretio sledece "Imalo je tu jos materijala da te kaznim i za "BA" i jos svasta nesto" gde sam mu ja odgovorio da nemamo vise sta da pricamo i napustio cekaonicu obzirom da momak nema blage veze o cemu prica.
Na zalost snimak ovog razgovora nije se obradio kako treba tj. video fajl je koruptivan slicno doticnom te nije mogao da se pokrene i pregleda ponovo. Na svu srecu rekao sam Simo Tramp moderatoru da sacuva taj snimak sto je on i uradio tako da mu to mozete zahtevati.

Oba administratora da bi zastitili svoje drage drugare bili su spremni da prekrse admin pravila, kaznjavaju vise od dozvoljenog te suprotnu stranu tj. njihove prijatelje da kaznjavaju manje. Da bi zastitili sebe i pokusali da zavrse kompletnu situaciju pretili su tj. napominjali da su me mogli kazniti za BA sto je kazna banom.

Na sledecem snimku mozete videti i cuti kako Simo Trump govori drugom igracu zasto sam ja kaznjen ( "Zbog mog jezika tj. zbog onoga sta sam ja u RPu pricao" ).
U snimku gore navedenom mozete cuti gde i on sam govori da je kazna za one momke DM i LRP sto oni kao administratori nisu primenili vec su FAVORIZOVALI svoje drage prijatelje, bivse kolege i drugare iz RPa.

3 sata nakon prijave i zalbe na ove moderatore drugim administratorima poput "Ante Djukela" i "Viseslav Ilic AKA Dame i Gospodo" doticni administrator Simo Trump dobio je unapredjenje sa MODERATORA na ADMINISTRATORA 🤯

Tok price se nastavlja...

Pozdrav ❤️

Shomy

Shomy

Batonga
Igrač
Reaction score:2
ISPRAVAK ZA PRVI SNIMAK:

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator