PREGLEDANO Žalba na Staff | №233

Status
Not open for further replies.
M

milikic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Ratluk
- Vaš ID
869-578
- ID prekršioca
151-197
- Vreme prekršaja
14:48
- Opis situacije
prisao devojci iza ledja i kreno da pecam dosao je neki lik koji me snimio i reko da cu da vidim. Dobio sam 7h Demorgan za ban koji je 120-420min GrossRP.
- Dokazi
koji dokaz?
- Koju odluku smatrate pravednom
da mi se skine demorgan jer ovo nikom nije ugrozavalo rp niti ista. Admin koji me je stavio na demorgan je mnogo pametan jer mi govori da je to nemoralno a kad ga pitas sta znaci moral ne zna. Znaci ne zna ni za koje pravilo mi je dao demorgan.
Admin koji je ispao takav je Vuk Zogovic 151-197. Evo i opis situacije: dosao sam devojci iza ledja dok je pecala i krenuo i ja da pecam, nakon toga dolazi neki decko koji je snimio da to radim. Moj drug je dosao i reko mu da je peder i on je reko e sad ces ti da vidis. Dobio sam 7h Ban za gross rp jer je neki admin reko da je to nemoralno, pitao sam da li uopste zna sta znaci moral on je izignorisao. Rekao sam mu da je mentol on se naljutio i rekao da ce mi produziti jos vise demorga. Nije mi jasno zasto sam dobio 7h ako je kazna za GrossRP 120-420min. Zasto sam ja dobio 7h ako je ovo nesto najgluplje sto sam mogao da uradim i nikom nista nisam ugrozio. Ta likusa nije rekla da se sklonim od nje nego je cutala.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je prihvacena.

Status
Not open for further replies.

Personalize