L
Leo Saric
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Jablan Zelenovic
- - Vaš ID
- 391-633
- - ID prekršioca
- 344-602
- - Vreme prekršaja
- 00:43
- - Opis situacije
- //
- - Dokazi
- https://imgur.com/a/zPyRiZ3
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Pre svega da se ogradim da ja neam protiv nikog nista tako ni protiv Coneta i da ja ovo nisam postavio da u bilo kom smislu admina Coneta degradiram ili ocrnim ili da decko izgubi pozicuju staff team,vec sam pokusao da na normalan nacin da popricamo i da ko ljudi resimo sitaciju nisam dobio odgovor od njega gdesu mi kolege rekle da okacim zalbu daje takva procedura i da sve se resava preko foruma,samo mislim da u ovoj situaciji nije pravilno postupio.I ako mi mozete predloziti materijal zbog koga sam banovan sa servera.
Dobar dan postovana administracijo,dobio sam ban admina Cone,zaista mi nista nije jasno,prvi korak koji sam preduzeo kad sam dobio ban poslao sam sam sliku bana na tiket i pitao zbog cega sam banovan zato sto nije pisao razlog bana, gdemije administracija rekla da moram to na forum da okacim,okacio sam i dobio odgovor admina Cone da je razlog konstatno krsenje pravila LRP,gde dalje nisam dobio konkretan i jasan odgovor za tu zadnju situaciju koja je presudila da dobijem ban.Da opet nebi kacio zahtev za unban,sto me je Cone odbio i nisam mogao nista da pisem,otvorio sam tiket i pokusao na normalan nacin da tu situaciju resim pitao sam njega da udje u voice da popricamo u vezi te situacije i da on cuje za moju strane price,na to nisam dobio odgovor,drugi admini na tiketu su mi rekli da okacim zalbu na staff kada mi je odbio zahtev za unban i to sam uradio.Kako kaze admin Cone da sam ja konstatno krsio pravila LRP,vama kao administraciji bi trebalo da bude u koristi da svakog igraca zadrzite na serveru i ako vec ima nekih problema da pokusate prvo da ih resite,pa da zadnja solucija bude da ga banujete sa servera,mene administrator nijednom nije upozorio i rekao da stalno krim neko pravilo i ako to nastavljam da radim da cu dobiti ban vec me samo banovao, mislim da bi takav odnos trebali admini da imaju prema igracima,sto nije admin biti samo ako znas pravila i akativan si nego pre svega da budes dobar covek i da volis ovaj posao da radis i da pomazes ljudima i da svaku situaciju gledas naj bezbolnije da je resis ne samo uzeti pa banovati igraca.I to igraca koji je aktivan koji je mnogo rp pravi po serveru i koji podrazava ovaj ceo comunity i redovno donira ovom serveru da bude sto bolji i lepsi i podrzava ovu celu pricu koju ste napravili.