B
Banjac Panic | watcher
Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Banjac Panic
- - Vaš ID
- 184-763
- - ID prekršioca
- Aleksandar Jakovljevic
- - Vreme prekršaja
- /
- - Opis situacije
- Zalim se na odluku gore navedenog clana staff tima povodom zalbe koju sam stavio na forumu vezano za DB policije. Ista zalba je odbijena od imenovanog iz razloga: Državni zaposleni/kriminalne organizacije mogu udarati vozila državnih/kriminalnih organizacija ako jasno ometaju kretanje konvoja bez presretanja isporuke/pljačke. Ja ne znam kakvo je ometanje kovoja ako isti prolazi kroz raskrsnicu a auto clana moje fakcije stoji u mestu u ulici pored gde njega nabada oklopni policijski auto. Ne znam kako stojanje u mestu i cekanje da konvoj prodje je JASNO ometanje istog, pored toga, sto se isto moze videti na snimku DB se nastavlja nakon prolaska svih vozila policije. Ja ne znam kako se ova zalba moze odbiti kad je DB jasan. Uzecu u obzir da je covek koji je odbio zalbu admin lvl.1 i da mozda ne zna dovoljno dobro pravila te bih zamolio zalbu i snimak pogleda neko od iskusnijih clanova staff tima.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Prihvatiti zalbu i sankcionisati igrace koji su prijavljeni kao i clana staff tima koji je moju zalbu odbio bez razloga.
a