M
Milos Kujovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Dragomir Obradovic
- - Vaš ID
- 523-047
- - ID prekršioca
- 393-203
- - Vreme prekršaja
- 08.02.2026 17:15
- - Opis situacije
- ulazim u gradu vozim svoju belu x5 dolazim do puta ka PU gde me pod rotacijom dva Vodnika prete da zaustavim vozilo gde ja naravno odbijam oni krecu poteru zamnom nakon mozda 30-40 sekundi me lupaju kod USP i moj x5 stane uza zid bez mogucnosti pomeranja Vodnici tu izlaze i ako znaju da ne smeju izlaziti iz vozila dok ja ne izadjem izlaze oni i tejzaju mi u auto sto me naravno prisilno izvlaci iz auta i ako su imali komandu na taster E izvuci iz vozila ali okej ja izlazim te se derem ne smete to da radite e ste retardirani oni se tu prave budale ja logicno pucam latinicu od nervoze jel je ovo strasno da uvek isti krse rp i nakon mozda 2 minuta ulazim u igru i nalazim sebe u demorganu na 24h video sam ko me kaznio te mu se javljam na discord obljasnjavam situaciju i on meni govori kako mu snimanje nije najbolje radilo te je pratio celu situaciju gde bih ja zamolio ukoliko nema dokaza da me skinu sa demorgana i vrate vreme sto sam bio u njemu i zeleo bih taj snimak da mogu okaciti PU za masovno krsenje KRP,PG
- - Dokazi
- /
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Skidanje demorgana-dokazi od admina da vidim-jednake kazne
Objasnjeno sve