PREGLEDANO Žalba na Staff | №250

Status
Not open for further replies.
G

gega

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
gega yakuza
- Vaš ID
911-529
- ID prekršioca
438-399
- Vreme prekršaja
15:27
- Opis situacije
slucajno sam se zakucao u zemunce na mostu jer sam se zaleteo a mama mi je nesto vamo ooc trazila pa sam morao pogledati na stranu na sekund i kad sam se okrenuo sam video da zemunci prave blokadu buk ispred mn dok sam vozio i bilo je prekasno da se stane i ja nikoga nisam tada zgazio i auto mi se sam okrenuo buk u smer odakle sam dosao oni su odmah krenuli pucati i ja sam odmah pobegao ali sam malo zakacio jednog zemunca koji je bukvalno uleteo u moj auto medjutim hteo sam se vratiti i izviniti i krenuo sam ali su me oni opet pucali i iz nekog razloga je admin boban dao meni jail za db i ako sam mu posle rekao da je bilo slucajno jer mi je mama odvukla paznju sa igrice a da zemuncima kaznu za dm i ako su imali pravo da me ispucaju i ako sam ih slucajno udario autom,nazalost mi se necuje mik ali bi se na videu culo sve i moja mama i ja ali se samo cuju oni jer mi nesto mik neradi na medalu jbg
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m5hZ2TcvAp5rS9jv5?invite=cr-MSxIVTIsNTQzNDU1MDY0&v=45
- Koju odluku smatrate pravednom
da mi sklonite jail i neka kazna za admina jer se sve ovo slucajno desilo i stvarno sam slucajno udario njih i on je njih kaznio za dm i ako su imali pravo da me pucaju isao sam da popricam sa adminom medjutim on me je poslusao dok je radio nesto i vrv nije ni razmisljao o tome sto sam mu ja pricao
x

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Admin je pravilno postupio.

Status