PREGLEDANO Žalba na Staff | №252

Status
Not open for further replies.
M

MareeSelce

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mario Marijanovic
- Vaš ID
261-243
- ID prekršioca
438-399
- Vreme prekršaja
Oko 14:00
- Opis situacije
Pljackamo terminal, i slucajno mi kako sam skocio na kutiju preskocilo i ogradu sto se vidi na snimci da sam probo nazad skocit jer se nesto sjebalo, i maknem se ne vratim se vise, i kad je zavrsila pljacka, kad je sve gotovo bilo sam dosao uzet kutiju i to je to ... Ne kuzim cemu ovo. Slucajno preskocio i vise se nisam vratio, sve dok nije zavrsilo da si uzmem kutiju.
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=3NnH793x4dQ
- Koju odluku smatrate pravednom
Da me se pusti van i obrise ovo sve sta sam dobio ... Prvi put da sam zatvoren, mogo je rec, upozorit mada i sam znam da ne smijem al kad se sjebalo samo, nisam namjerno van izleto.
- Vaš in-game nickname: Mario Marijanovic
- Vaš ID: 261-243
- ID prekršioca: 438-399
- Vreme prekršaja: Oko 14 sati
- Opis situacije: Pljackamo terminal, i slucajno mi kako sam skocio na kutiju preskocilo i ogradu sto se vidi na snimci da sam probo nazad skocit jer se nesto sjebalo, i maknem se ne vratim se vise, i kad je zavrsila pljacka, kad je sve gotovo bilo sam dosao uzet kutiju i to je to ... Ne kuzim cemu ovo. Slucajno preskocio i vise se nisam vratio, sve dok nije zavrsilo da si uzmem kutiju.
- Dokazi:
- Koju odluku smatrate pravednom: Da me se pusti van i obrise ovo sve sta sam dobio ... Prvi put da sam zatvoren, mogo je rec, upozorit mada i sam znam da ne smijem al kad se sjebalo samo, nisam namjerno van izleto, maknuo se i nisam se mjeso.

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija
Vasa zalba je odbijena.