PREGLEDANO Žalba na Staff | №268

Status
Not open for further replies.
C

Cika Zivanko

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zivanko Dumonja
- Vaš ID
667-776
- ID prekršioca
Relja Obradovic
- Vreme prekršaja
danas
- Opis situacije
Prijavljen sam na forumu za DM i kaznjen sam sa upozorenjem i sreca sto imam POV cele situacije, ovo nije direktna zalba na admina jer je on covek radio svoj posao ali ovaj sto me prijavio je izneo samo kratak delic gde ga ubijam a naravno nije poslao snimak sta su njegovi radili pre toga kod crvene garaze, bili smo u patroli i zaculi smo pucnjavu, videli smo da vecina iz familije dilauro puca po PU stali smo tu i osigurali mesto sto je i nas posao, a sad cu priloziti pov gde se jasno vidi da je dilauro prvi zapucao na nas i pre ove situacije i posle. Jos je najjace sto je lik napisao u opisu kako su "njegovi pokusali rpati nesto" a pobili 10 ljudi iz PU
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=qEWoAhUGL4U
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da ovakve prijave treba da se odbijaju ili da se trazi duzi pov, jer se ovde vidi kako lik trci na pu i biu goloruk a pucnjava je u toku, i mislim da na osnovu ovako kratkog materijala ne moze da se donese odluka, i u krajnjem slucaju mogao me je kontaktirati neki admin da me pita za moj POV, sreca pa sam snimio jer znam s kim imam posla.
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Slazem se sa vama,uvek se treba pogledati i druga strana situacije,izvinjavamo se na neprijatnosti.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom