Ukratko imam ooc losiji odnos sa Marko Ericom i slucajno sam udario coveka na eventu i jailo me na 30 minuta za ometanje eventa, otvorio ticket pito jel mogu unjail nisam namerno stvarno. Stize mi skinut vam je media partner od strane marka erica i na discord. Pito sam ga za konkretan razlog, pravi se da mi nevidi poruku. Nakon nedelju dana mu kazem sta god da sam pogresio i ako znam da nisam nista da li mogu da se vratim i da bi snimao veoma bolji kontent jer mi padaju ideje. Na sta mi on zatvara ticket. Ukratko zbog naseg ooc odnosa ja ispastam ic sto ne sme da radi.
- Dokazi
Ne znam koji vid dokaza mogu dati, ako imate predlog sta vam mogu za dokaz dati napisite ispod.
- Koju odluku smatrate pravednom
Da ne bude media leader je smatram da je neodgovoran i dobio sam od jos jedno bar 15 media partnera da je los media leader. I da se kazni po kojoj kazni vi mislite da treba.
Pozdrav, sa vama je Head of Media | Head of Moderator Team | Marko Erić
Zelim odmah da naglasim da odluke koje donosim kao Media Leader nisu zasnovane na licnim odnosima, vec iskljucivo na ponasanju i radu u okviru Media Partner programa. Incident na eventu nije jedini razlog zbog kojeg vise nisi deo Media Partnera. U obzir je uzeto i tvoje ponasanje, komunikacija kao i pristup obavezama koje Media Partner ima. Ticket je zatvoren jer je odluka vec bila doneta i nije bilo potrebe za daljom raspravom oko iste. Navodi da jos 15 Media Partnera smatra da sam los Media Leader sto nije potkrpljeno nikakvim dokazima, te kao takvi nemaju tezinu u ovoj zalbi.
Na osnovu svega navedenog, odluka ostaje ista. Tema se moze smatrati zavrsenom.
Sto se tice OOC odnosa, sa svoje strane nemam nikakav problem i zelim da naglasim da je cela situacija iskljucivo IC prirode. Sve sto je navedeno u prosloj zalbi koju je Strahinja otvorio protiv mene, zasniva se iskljucivo na desavanja unutar igre. Takodje za sve sto je izneto posedujem jos uvek dokaze koje mozete pogledati ako za to ima potrebe.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.