PREGLEDANO Žalba na Staff | №72

Status
Not open for further replies.
D

Duxa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dusan TBag
- Vaš ID
746-196
- ID prekršioca
613-737
- Vreme prekršaja
23:20
- Opis situacije
Ubacio sam Reshade u igricu i trebao da idem na zauzimanje teritorije al mi je igrica pukla par puta 3-4 puta ,izbacio sam reshade znaci izbriso skroz i usao opet i otisoa na zonu zavrsili smo zuzimanje i krenuli da sedamo u kola da idemo od tog mesta i kad sam trebao da pokupim druga meni je pukla igrica,zbog toga jer mi je puklo vise puta nisam ni hteo da ulazim u igricu i usao sam posle sat vremena i video sam da sam u zatvoru za LTA al nisam uradio LTA nego mi je pukla igrica i smatram da nisam pravedno stavljen u zatvor
- Dokazi
https://imgur.com/a/ryC6ALG
- Koju odluku smatrate pravednom
Hocu da administrator prikaze dokaz i da proveri ako je moguce da li sam izasao ili mi je pukla igrica jer smatram da tad nisam radio nikakvu rp situaciju jer je zauzimanje bilo zavrseno nije bilo pucanja niti sta slicno i hocu da budem pusten . Ajde da sam imao neku rp situaciju ili sta vec nego nismo imali nista zavrseno je sve bilo i trebao sam samo druga da pokupim i da odemo medjutim pukla mi je igrica i u zatvoru sam za lta mislim da nije pravedno i hocu da se postupi onako kako treba i da mi admin koji me posalo u zatvore dostavi dokaze uz obrazlozenje i da proveri da li mi je pukla igrica ili sam sam izasao ili neka proveri da mi je pre toga u roku od 5 minuta pukla igrica 4-5 puta
Hocu da igram.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Odluka je ispravno donesena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom