B
Baxon Durward
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Baxon Durward
- - Vaš ID
- 832-525
- - ID prekršioca
- 416-442
- - Vreme prekršaja
- 26.10:2025
- - Opis situacije
- mi smo se tada pucali na zoni i to i lik je bio tamo nesto radio u autu i dok su dolazili drugi likovi ja sam tog lik slucajno ubio i dobio sam zatvora 7 h bez razloga i da je taj lik tada objavio video odma cim se to dogodilo onda bi sve razumio ali nije jer stalno ovde gledam forum i to da vidim jeli ima i jedna zalba na mene i ovaj staff cone je pogresio sto me sada stavlja u zatvor jer nebi smjeo jer je od toga proslo 3 dana a lik je tek juce objavio zalbu na mene
- - Dokazi
- ukratko sam sve objasnio
- - Koju odluku smatrate pravednom
- da mi se makne zatvor i da nisam kriv sto je lik bio tu dok smo se pucali na zoni
malo je cone pogresio sto je ovo uradio jer se to desilo dok sam bio na zoni i pucao se sa drugim likovima i taj lik sto je bio tu sto sam ga slucajno ubio on je juce objavio video a to se desilo 26,10:2025 i ono nejasno mi stro me sada admin stavlja u zatvor na 7 h jer je proslo 3 dana od toga i ono volio bi da se ovo resi na ljep nacin jer nisam zasluzio da sada budem u zatvoru zbog toga sto je proslo 3 danan od toga i ono malo je nepravedno od strane coneta