PREGLEDANO zalba na staff

Status
Not open for further replies.
G

gega

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
gega yakuza
- Vaš ID
911-529
- ID prekršioca
nemanja cvijic
- Vreme prekršaja
vidi se na videu
- Opis situacije
bio sam na batajnik medicinskom skladistu i dosao mi je covek obucen identicno ako nocni vuk i stojao ispred zone koja se videla i na snimku i on je sam video zonu ali on je glumeo nesto tu a ja sam cuvao skladiste a da napomenem opet on je blejao tu ispred skladista nekoliko sekundi i ja sam ga ispucao i on dodje i okaci me pa ja neverujem u koji kurac je otisao ovaj server da ja ubijem nekoga ko je obucen kao nocni vuk i vozi cak ljubicasti auto i onda me okaci a nemanja cvijic koji ima nesto protiv mn dodje i da mi pacifist, evo upravo sam pogledao moj pov opet i na snimku se vidi kako se lik seta ispred skladista i vidi zutu liniju a obucen je kao nocni vuk a to se vidi na oba pov-a i auto mu je cak i ljubicaste boje
- Dokazi
njegov pov: https://medal.tv/games/gta-v/clips/mjAlhFxsvx5e7iR-l?invite=cr-MSxwZnUsNTQ5Mzg0NDg1&v=251 moj pov:https://medal.tv/games/gta-v/clips/mjHZEF9E2633B0a5K?invite=cr-MSxiVkssNTQzNDU1MDY0&v=51
- Koju odluku smatrate pravednom
da mi se skine pacifist sa mesta i da mi se nadoda kompensacija i da imam jedan informativni razgovor sa nemanjom cvijicem da vidimo koji to on ima problem samnom,a neznam koja kazna ide za ovo pa neka ostala administracija odluci
x

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
@Nemanja Cvijic | Beli

Molim te izjasni se povodom zalbe od strane igraca.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Nakon detaljnog pregleda i analize dokaza iz
| Žalba na igrača | №1483
Na samom video dokazu se vidi kako je Autor žalbe prišao skladilštu i uvideo aktivnu zonu,
te krenuo u svoj automobil kako bi se udaljio od mesta i potom je bio ispucan bez ikakvog IC razloga.

Smatram da igrač na kojeg se Autor žalbe požalio, kažnjen je u skladu sa Pravilima Projekta.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Pozdrav sa vama je Chief of Forum team & Head Curator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
ADMIN nije pogrešio.

Status