NA RAZMATRANJU Zalba na Staff

S

Stanoje Glavas

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Stanoje Glavas
- Vaš ID
Nemanja Cvijic Beli
- ID prekršioca
NZM
- Vreme prekršaja
Juce
- Opis situacije
Gore
- Dokazi
https://youtu.be/WgxjLnk7P3Q
Slucajno sam se zabio u vojnike i vratio se da se izvinim medjutim slepci su krenuli da pucaju , posto su tantusi glupi bezruku ja sam se vratio okolo i ubio ih svu trojcu , onda su slepci zvali belog beli bez gledanja pova bez kacenja rekao milanu da me stavi u jail. DOk sam otisao do toalte abracam se vidim dobio sam pacifist i sve svari su mi izbrisane . Svi stari admini i koji su tu duze znaju da sam od bete tu , server se raspada zbog debila koji smaraju na serveru daju glupe kazne i sve ostalo

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Zabio si se u vojno vozilo jer si išao u suprotnom smeru. Pošto je još malo trebao da bude Tour de Belgrade, vojska ti je dala hice upozorenja da se udaljiš. Umesto toga, vratio si se i krenuo na trojicu vojnika, čime si prekršio Pravilo Projekta 4.8.
Takođe, nisi mogao znati koliko vojnika ima na terenu niti ko je tačno pucao tako da si u tu prekršio Pravilo Projekta 4.10, tako da takva reakcija nema RP smisla. POV nije kompletan, a u pozadini tvog videa se čuje i Discord.

Personalize

Top Bottom