ODBIJENO Zoran Milivojevic

Status
Not open for further replies.
R

ramadankamovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID) Zoran Milivojevic 679-782
2. Godine i datum rođenja 41. 26.08.1985
3. Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
Screenshot 2026 01 16 154814
Screenshot 2026 01 16 154825
Screenshot 2026 01 16 154802

4. Pol Muski
5. Religija hriscanin.
Nacionalnost Srbin. Roditelji (Puno ime) Rade Milivojevic i Ena Avdic8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica) Visok, sportski gradjen, celav, naborano lice. Karakteristične osobine (mladeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo) Oziljak na levom oku od operacije u ranoj mladosti.. 10. Obrazovanje: Osnovnu skolu zavrsio u Kosovskoj Mitrovici, srednju skolu zavrsio u Beogradu(vojnu Gimnaziju), nakon toga nastavio skolovanje na Vojnoj akademiji u Beogradu.11. Stil života: Zivotni moto je uvek u sluzbi drzave, sve za drzavu, drzavu ni za sta. Porodican covek, otac dvoje dece. Ljubitelj knjiga, pecanja, prirode i veliki zaljubljenik u istoriju.
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine):
Rodjen u Beogradu u staroj srpskoj porodici koja je vise generacija unazad sluzila drzavi Srbiji.
11.2. Detinjstvo (3-12 godina):
Odrastao na Bezanijskoj kosi, od ranog detinjstva usadjena ljubav prema drzavi i patriotizmu, kako lokal patriotizmu, tako i patriotizmu kao vaznoj drzavnoj stvari. Otac Rade bio je visoki vojni cinovnik, ucesnik u ratu, kao i dugogodisnji prvi covek tadasnjeg ministra odbrane.
11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina):
Osnovnu skolu zavrsio u Beogradu sa odlicnim uspehom, nakon toga vojnu gimnaziju takodje sa odlicnim uspehom i bio stipendista. Zbog svega navedenog skolovanje nastavio na Vojnoj akademiji koju je zavrsio sa prosekom 10.0 i kao jedan od najboljih studenata dobio najvece preporuke za dalji rad.
11.4. Mladost (18-30 godina):
Kao dete roditelja sa visokom skolom i od malih nogu usadjenom potrebom za rad i napredak mladost sam proveo uceci i sticajuci nova znanja. Smatrao sam da samo predan rad i disciplina dovode do uspeha, sto ce se kasnije ispostaviti kao tacno. U toku skolovanja u Beogradu upoznajem moju suprugu Jovanu koja studira medicinu i nakon veze koja je trajala oko godinu dana stupamo u brak. Godinu dana kasnije dobijamo cerku Elenu, a dve godine kasnije sina Jakova.
Takav tok zivota navodi me da sve sto radim shavatam ozbiljno i da svemu pristupam ozbiljno i odgovorno.
Sa samo 30 godina postajem Brigadni General Vojske Srbije i to mi daje veliku odgovornost i obavezu koja dolazi kao kruna mog dugogodisnjeg rada. Ucesnik sam u vise akcija odbrane i zauzimanja stava da je vazno braniti integritet i suverenitet drzave Srbije. Za mene je Srbija sve.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi:
Nakon zavrsetka i penzionisanja u Vojsci Srbije posvecujem se porodici i deci, a uporedno sa osnivam stranku sa kojom zelim da poboljsam zivot gradjana Srbije. Osnivan stranku pod imenom GGS(Glas gradjana Srbije).Zbog svoje ideologije smatram da jos uvek mogu da pomognem gradjanima Srbije i aktivno ucestvujem u pracenju standarda i zivota gradjana Srbije. Koordinator sam velikih humanitarnih akcija sirom Srbije u kojima smo pomogli preko 200 porodica.
13. Planovi za budućnost: Kao sto sam imao jasne ciljeve i planove u mladsosti, tako ih imam i sada. Nakon penzionisanja posvetio sam se deci i porodici kao sto sam rekao, sada kada smatram da imam dovoljno iskustva, snage, planova i ideja mislim da mogu da pomognem jos svojoj drzavi i svojim jasnim ciljevima i planova napravimo veliki korak u napretku zivota nasih gradjana.
Za sve u zivotu je potrebno vreme i odredjeni proces, ali ono u sta sam siguran je to da ovakva Srbija ukoliko uskoro ne dodje do nekih promena nece imati mnogo vremena da promeni svoju politiku i da ce zivot gradjana biti ugrozen kako u materijalnom, tako i u zdravstvenom smislu.

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je ODBIJENA, ispisi ponovo. Kratka je i povrsinska, nista ne kazes za karaktera u njoj.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom