PREGLED U TOKU ....

PREGLED U TOKU
S

sindja

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aleksa Sindjic
- Razlog kazne
cheat check
- Datum i vreme kazne
5/11/2026 11.50
- Kratak opis situacije
Doso sam na pc check,i pronadjen mi je u porukama na mailu cheat za fivem koji mi je poslat pre pola godine.meni to ni nije skinuto vec mi je poslato na mail,ja stvarno nisam to koristio i nije bilo ni skinuto na mom pcu vec mi je samo u porukama na mailu.Stvarno se izvinjavam ako sam prekrsio pravilo projekta i zamoleo bi vas za unban.Hvala
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mGRB20a1kvifYGjar?invite=cr-MSx1anQsNDkwMjUwMDk0
...

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

Molim te izjasni se povodom ove situacije.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | Cheathunter Manager | Mihail Sokolov
Tokom pc checka, pronadjen je u njegov google disk folder hitbox koji je namenjen za ragemp. Uprkos tome je kaznjen po protokolu. Takodje, primetio sam da igrač je banovan sa nekih servera fivem pod razlogom za cit, kao i pretraživao čitove za fivem i koristio ih na svojem računaru, kao što sam i primetio po njegovom stavu i jasno pokušao da mi govori da nije namenjen za rage, a jasno se vidi da to menja način hitboxa za ragemp. Kao i što se vidi da je skidao to pre i potvrdjeno je da je igrač to itekako koristio pre.​

S

sindja22

Početnik
Igrač
Dobro izvinjavam se za sve.ali nisam imao stvarno to na projektu,server mi je stvarno predobar i nisam koristio na ovom serveru.a to na fivemu sam banovan ne pravedno i nisam imao cheat.danas sam uradio novi sistem i zeleo bi ako je moguce da mi date drugu sansu i da me pc cheackate.izvinjavam se ali stvarno to nisam koristio na rage platformi,odlucite sta cete ja sam spreman za pc check

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Sačekaj da prodje neko vreme. Postavi ponovo zahtev za par meseci.

Personalize

Top Bottom