NA RAZMATRANJU .

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Zokic
- Vaš ID
943 136
- ID prekršioca
Cedomir dimic
- Vreme prekršaja
danas oko 18:00
- Opis situacije
Pa uhapsili su nas ovi iz zandarmerije, i poslali su me u zatvor na 55 minuta. I mene i moje drugare iz nocnih vukova i meni je bilo dosadno, pa smo se krenuli medjusobno udarat, i ja sam ubio par drugara u zatvoru. I onda mi cedomir produzava jos 4 sata za dm. I onda sam rekao da su admini debili i dobio sam ban na 3 dana. Ja smatram da nije moja greska, da je cedomir pogresio sto mi je dao za dm, ali cu se svakako izvinut jer mi je zao sto ne mogu igrat sa drugarima iz nocnih vukova. i stvarno mi je zao ako moze to da mi se makne nece se vise ponoviti.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mQEMemw9MC37JySru?invite=cr-MSw4dWssNjE5NjQ3NTQz
- Koju odluku smatrate pravednom
Da dobijem unban i unjail
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Cedomir Dimic | Vitali

Molim te, sta kazes ti?

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
S obzirom na to da je igrač sam priznao da je vršio DM nad drugim igračima, pri čemu je namjerno izostavio činjenicu da je ubijao i igrače koji nisu bili povezani s njegovim prijateljima, kao i da je dodatno vrijeđao administraciju, smatram da je donesena kazna u potpunosti opravdana.

Njegovo ponašanje predstavlja višestruko kršenje pravila servera, a pokušaj umanjivanja ili prikrivanja vlastitih prekršaja samo dodatno potvrđuje ispravnost izrečene sankcije. Iz navedenih razloga nema osnova za ublažavanje kazne niti za prijevremeni unban. Igrač je dužan odslužiti kaznu u cijelosti.

Personalize

Top Bottom